Psykisk Hälsa Kafé i Almedalen Tisdagen den 30 juni. NU kan du se videon från Almedalen HÄR.

Fit for Life – en studie om fysisk träning och psykos

Har regelbunden motion på patienter som är förstagångsinsjuknade i psykos någon effekt? Det vill Midhagens öppenvårdsmottagning i Stockholm ta reda på i en studie.

31 augusti - Vi vill och kan förbättra

Kommuner och Landsting och NSPH bjuder in till en dag om brukarmedverkan i kvalitetsutveckling den 31 augusti

Läs PsykosRs nyhetsbrevwebben.

Kommentar  
Kommer nog troligen inte dit. Medan reaktionen inom Abilleyfie startades någon dag inom 1997 och först 2015 någonstans månad 05 gav dess medicin med hjälp av Olansapi dess effekt som läkarna önskade sig. Dock kan dess medicin inte ta bort "datoriserade" våglängds röster. Utan om man har, telepati förmåga så har man, och satsar man på att dess onda sidan ska bort, så sker det så, i sakta men säkert tempo.
Det är så mycket som är snett med allt som har med psykisk sjukdom och psykiatri att göra. Om man blir omtyckt av psykiatrin så är det inget gott tecken.
Kanske bör det påpekas att PsykosR tillhör de bättre och matnyttigare psyksajterna i Sverige, som annars har dålig klass på sina psykhemsidor. Bortsett från PsykosR, så är de privata hemsidorna bäst, som Viska och Bipolarna. Man måste engagera besökarna och erbjuda dem möjlighet att yttra sig. Väldigt viktigt med dialog för att få intresse.

Skriver någon något tokigt, så gör det inget utan är bara bra för det är ju det hemsidan handlar om egentligen.