Det övernaturliga

 • Fantasio
 • Fantasio Profilbild Författare till inlägg
 • Offline
 • Jubelhedersmedlem
 • Jubelhedersmedlem
 • Ich bin der Bub vom Thüringen
Mer
09 nov 2019 01:03 #1201548 av Fantasio
Det övernaturliga skapades av Fantasio
Det finns redan en tråd som tangerar detta ämne (Conspiracies and aliens) men jag tycker detta förtjänar en egen tråd. Spöken, demoner, poltergeists och gengångare.
Jag tror på Gud och därmed en existens (jag kallar det liv) bortom döden. Det är tveksamt om jag tror på djävulen, men kanske finns det en sorglig skapelse med det namnet. Demoner, är det spöken i hans tjänst?

Jag har aldrig upplevt något övernaturligt, jag har aldrig sett ett spöke. De jag har kontakt med är levande varelser precis som du och jag. Fast det är ett sidospår.

Jag tittar på en hel del filmer på Youtube och det är härligt att låta sig svepas med. Jag vill så gärna tro på allt jag ser där. Att spöken existerar är jag övertygad om, även fast vissa klipp är fejk.

Inte ens i psykos, när jag tappar fotfästet, har jag haft kontakt med spöken. Men jag känner en person som säger sig både ha sett ljusklot och hört en röst i sin lägenhet. Han har inte psykosproblematik.

Jag tror att spöken söker upp folk med klena nerver. Jag tror att mitt vardagsrum just nu är fullt med spöken. Men de nöjer sig med att observera och kanske att de försöker att interagera, men jag är inte tillräckligt öppen och mottaglig.

Spöken, finns dem?

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
09 nov 2019 01:12 #1201549 av memphis
Svar från memphis i ämnet Det övernaturliga
Jag tror också på spöken, att det finns massvis med spöken överallt. Jag har sett ett spöke, i hallen där jag bodde då. Det var en äldre man utan hår som stod och tittade på mig. Obs, det var ingen psykos, det var på riktigt. Jag upplever också att "spöken"/andar sprider dofter. Det kan helt plötsligt dofta rivna morötter t ex. Jag har även hört ljud uppe på vinden av spöken. Så det är inget tvivel för mig att detta fenomen existerar.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
09 nov 2019 04:01 #1201557 av wasp
Svar från wasp i ämnet Det övernaturliga
Har sett ett spöke. Skulle gå iväg tidigt en decembermorgon så siter konturerna av en smal tjej med kritvitt ansikte på altanen vid ett radhus. Vände efter ca 50 m och gick tillbaka, då var hon borta! Radhuset var mörkt, alla verkade sova och mörkt var det ute också vid 7.00 tiden på morgonen. Radhuset ligger alldeles intill en gång/cykelväg. Kan inte förklara det här! Varför lysande kritvitt ansikte???

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
09 nov 2019 07:30 - 09 nov 2019 11:41 #1201560 av Amandara
Svar från Amandara i ämnet Det övernaturliga
Jag har stött på andar som jag upplevt som onda....en mörk skräck liksom. Och en undergud. Men alla mina magiska erfarenheter är i djup psykos. Medicinerad upplever jag absolut inget onaturligt.

Den där onda skepnaden kan ha varit utsänd av döden. För jag var skitkasst ute med mående och hade tankar på att ställa mig framför tåget. Men jag väljer att inte tro på det övernaturliga - det här bara visat sig i stark psykos.
Senast ändrad: 09 nov 2019 11:41 av Admin1.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

 • PsychoWard
 • PsychoWard Profilbild
 • Besökare
 • Besökare
09 nov 2019 08:17 #1201566 av PsychoWard
Svar från PsychoWard i ämnet Det övernaturliga
the holy ghost/the holy spirit finns garanterat och det är Gud - en del av Treenigheten, men sen finns det Satan och demonerna också.

och möjligen oändligt med saker däremellan, men förslagsvis så söker man bara Sanningen, Ljust och Kärleken. om vi inte förstår det värdsliga som Jesus berättade om i den heliga bibeln så lär vi inte förstå det himmelska heller.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
09 nov 2019 09:37 #1201579 av Geta
Svar från Geta i ämnet Det övernaturliga
Har råkat ut för poltergeist.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
09 nov 2019 10:54 - 09 nov 2019 10:55 #1201589 av Zoidar
Svar från Zoidar i ämnet Det övernaturliga
En släkting säger hon sett ett genomskinligt barn leka på en kyrkogård. Jag är säker på hon är ärlig, men vad det var hon såg är ju svårt att veta. Lämnar det öppet.

Extreme situations demands extreme messures! ✟

Senast ändrad: 09 nov 2019 10:55 av Zoidar.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

 • PsychoWard
 • PsychoWard Profilbild
 • Besökare
 • Besökare
09 nov 2019 12:14 #1201631 av PsychoWard
Svar från PsychoWard i ämnet Det övernaturliga
jag såg "genomskinliga människor" i somras när jag tältade i skogen på en bekants tomt.

det var riktigt märkligt, ena kvällen innan jag somnade så hörde jag som om det vore ett monster utanför tältet som skrek till, och då sade jag typ "försvinn till Helvetet med dig, I Jesus Namn" och så hörde jag grejjer som om det var från hjärtat och det lät som om det var en varelse/filur som blev borttagen av några långt långt bort, personen gnällde och gnällde.... sen när jag sov i tältet samma natt eller eventuellt nästa så hade jag en dröm där samma sak hände igen, alltså som om ett monster skrek till utanför tältet! men nu så fick jag se som om det vore människor i tältet, fast de var "genomskinliga" och alltså inte av kött och blod, eventuellt var det konturerna jag "såg" bara, iaf var det en sån person jag såg och det var som om personen satt ner och så tog den min hand och förde till sitt bröst och som om det var för att visa att det var en kvinna - men jag tog tillbaka handen. och med en gång efter det så var det som om en filur på min vänstra sida, som jag däremot inte såg, tog tag i min vänstra hand och som om det var för att hjälpa mig upp och att han redan stod upp, men jag tog tillbaka handen då med.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Likartade ämnen

Trådens ämneRelevansDatum för senaste postning
Det övernaturliga2tisdag, 31 januari 2017
Det är tio år sedan1söndag, 04 december 2011
Detta kan väl inte bara vara hypokondri eller?1lördag, 30 juli 2016
Det var ett jävla wowkänsla att sluta med Latuda!1lördag, 28 januari 2017
Det hemskaste ni har gjort!1fredag, 17 Maj 2013
Sidan laddades på: 1.273 sekunder