Bönesvar-ett bevis för att Jesus är sann

  • Melun
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
15 år 9 månader sedan #130614 av Melun
Jag har fått bönesvar på flera böner jag har bett till Jesus. Jag skickade in böneämnen till flera kyrkor för att de skulle be för mig, samtidigt som jag bad själv över dessa böneämnen.

Bland annat så bad jag att få hjälp att sluta röka. Jag skickade in böneämnen till en massa kyrkor på nätet, som erbjöd förbön på Internet. De bad för mig på Pingstförsamlingen i Luleås förböns program i närradion, som jag lyssnade på och hade skickat in det böneämnet till. Jag bad själv med dem då de bad för mig. En tid därefter, då jag satt på Internet och hittade ett e-mailprogram för att sluta röka på netdoktor.se, Jag klickade på den för att gå med i den, men ändrade mig och gick ur mailprogrammet. Sedan gick jag till toaletten och var ganska deprimerad och tänkte att det inte var någon mening med att försöka sluta röka. Jag skulle ändå bara misslyckas. När jag stod i toaletten för att göra nån syssla, så hörde jag helt överraskande en röst som sa -”Gå med i programmet”. Det var en röst som kände mig sedan länge och en tröst. Jag gjorde min syssla på toaletten och gick sedan för att gå med i mailprogrammet. Bara för att det var Jesus som sa det, så kan jag inte för mitt hjärta tänka mig att börja röka igen. Man ska ju lyssna till hans röst. Nu den 16 Juni 2008, så har jag varit rökfri i nästan 6 veckor.

Jag hade problem med min mage och hade en massa gaser i magen. Jag var verkligen dålig i magen. Det var en fredag och Pingstförsamlingen i Luleå hade sitt böneprogram på närradion ”Ring så beder vi”. De uppmanade folk att ringa in sina böneämnen. Jag tänkte att jag kanske borde ringa in om mina magproblem. Det var verkligen kris med magen. Men jag ville inte ringa och ge mig till känna. De fortsatte att uppmana folk att ringa, men jag ville inte ringa för det och bad till Jesus över min mage. Så helt plötsligt så sa de i radion att nån hade ringt in ett böneämne för en broder som hade problem med inkontinens och magproblem. Jag hakade på den bönen de bad för den personen och bad till Jesus över mina problem. Jag blev genast frisk från mina akuta magproblem.

Jag hade problem med valkar under högerfoten från en gammal död vårta, som jag hade fått från badhuset. Jag bad över problemet jag hade med valkarna en längre tid medan jag försökte vårda foten med vissa mjukgörande plåster, Helt nyligen så har valkarna försvunnit och det är som om jag aldrig haft en vårta där. Det syns lite att jag har haft en vårta där, men valkarna har på en kort tid försvunnit helt. Det var idoga böner och små åtgärder som gjorde att problemet som genom ett mirakel löste sig.
Jag har också haft en vårta i handen. Men den tog en godhjärtad kristen bort med hjälp av under. Där kan man inte alls se att det varit en vårta. Han tog bort den helt och hållet.
Mer
15 år 9 månader sedan #130621 av spasy
Böner till Gud har befriat mig från mörka makter, dessa var fruktansvärda.
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
15 år 9 månader sedan #130640 av
Som jag skrivit tidigare är jag pingstvän och tror följdaktligen på Gud. Även jag tror på helande och har sjäv blivit helad.
Tänkte på det su skrev om rökavvänjningsprogrammet. Jag tror att ibland när vi ber för sjuka eller andra saker kan Gud ge svaret på ett sätt som vi inte tänkt oss. Istället för att göra dig rökfri kanske han "hjälpte" dig att hitta sidan. Om man ber för någon sjuk (som uppsöker läkare av någon orsak) tror jag att Gud kan hjälpa läkaren att hjälpa den sjuke.

Oinloggad skötarren
Mer
15 år 9 månader sedan #130645 av Nissegossen
Det tror jag med! Jag har haft liknande till mig som fridsfursten! Inte alls ovanligt för mig! :lol: <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum