Sim-kort till mobil/smartphone

Mer
11 år 6 månader sedan #523315 av krokus
Detta kanske är en konstig fråga, men hur ofta bör man byta sim-kort till sin mobil/smartphone? Jag har haft samma sim-kort sedan 1998 (dock inte samma telefon). Min mamma fick ett nytt sim-kort från Tele2 med posten för något år sedan, eftersom de tyckte att hennes var för gammalt. Jag har inte fått något nytt sim-kort med posten, det kanske beror på att jag har kontantkort?

Sim-kortet jag har nu fungerar ju men jag läste här[/url:2lxljsvx] att sim-kort som är tillverkade tidigare än 2002 arbetar med en annan strömstyrka än dagens. Det resulterar i att de gamla drar mer ström.
Mer
11 år 6 månader sedan #523327 av Admin1
Mitt SIM-kort har jag haft i 11 år nu och det i samma mobil. Jag har aldrig tänkt på att byta.
Mer
11 år 6 månader sedan #523332 av Nissegossen
Tack för info! Jag har ju en mobil och det var intressant att läsa, för det som var skrivet, var ju för alla uppladdningsbara batterier och jag har gamla grejor, som bara ligger och jag skall nu ta till vara dem och ladda batterierna till dem. Jag har inte behövt använda det som bara ligger men informationen var bra för mig att läsa.

Jag får leta här lite för att se här var jag har grejorna och då se i vilket skick de är i för att sedan ladda upp dem.

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
11 år 6 månader sedan #523538 av Admin1
På senaste året händer det att jag får felmeddelande när jag startar mobilen att kortet inte fungerar. Jag får då ta ut sim-kortet och torka det rent. Ibland kan det finnas damm eller ett hårstrå där. Efter denna rengöring så fungerar telefonen igen.
Mer
11 år 6 månader sedan #523540 av Geta
Svar från Geta i ämnet Sim-kort till mobil/smartphone
På tal om det- för någon månad sedan låg det ett långt svart hårstrå på min spis.
Kan det ha kommit ner genom spisfläkten? Han som bor ovanpå har en flickvän
som hart långt mörkt hår. Man kan bli paranoid för mindre.
Mer
11 år 6 månader sedan #524720 av krokus
Oj, jag glömde visst bort den här tråden <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: -->

Geta,
det låter lite småäckligt det där. Ibland fastnar ju andras hår på tröjan, och så ramlar det av. Äh, jag vet inte. Det vore ju snuskigt om hårstråt kom genom spisfläkten. .?

En gammal vän till mig skulle ha sex med sin dåvarande pojkvän och när de tog ut kondomen ur förpackningen var det ett långt rött hårstrå på kondomen! Knäppt va?!