Födelsedag i palatset Thailand

Mer
4 år 10 månader sedan #1157519 av björk
I far skoga långt ifrån det blev trassel.
En opinion samlades för att fälla den
gamla Eken. Den hade står där stor och
stursk ett bra tag. Den bara måste bort.
Säven lät sej lockas och undrade
vad som stod på. De fientlige sade.
Va-fa'n. Har Du med det å, göra.
Sedan tog det plats. Födelsedag på palatset Thailand
Mer
4 år 10 månader sedan - 4 år 10 månader sedan #1157523 av Amandara
Den sturska, lilla begåvade familjen som ingen tyckte om. Ah. Vi fäller eken. Uj uj va de det går. Skapar bara explosivt tryck på innehavaren i den lilla syriska familjen. Men skit samma. Bort med den som ändå var så besudlad, så hårt belastad. Och ett ruttet ägg på det. Vem kan ansvara för kaospassagerarna på Medelhavet. Har de gett sig in i leken får de leken tåla. Båten var överbelastad, sjönk. Skit händer. De får ödmjuka sig inför Europas gränser. En ståtlig riddare stöd där. Men han tröttnade oxå. Vi fick klara oss själva. De gjorde ju rätt som de tyckte. Men det var oturligt. Men skit händer. Ett par renar kan få stryka med för vargarna galopp. Man blir hård. Vi har hårdnat. Släpper ingen jävel in längre. De är ändå inte bättre än vi på självmordsnavigation. Ny precious....I dont trust Y. Evvah..... Jag har sett vad du kan göra. Vilken härdsmälta du kan skapa. I min flock. MIN. Ingen jävel kommer nånsin över någemera. Oj.

Doh Ha finder meg. Det kan jag lita på. Jag har alltid buddhistklostret i Tibet att återvända till. Ingen förstår en problemunge så bra som du, eller inte ens du. För jag var bara för mycket. I mani och psykos. Det får man inte vara. I någons värld. Testa inga gränser du får se att de inte står pall. Försök inte ta dig in i Europa nazisterna står på sina ställningar och skjuter prick i samlad tripp. Jag gick i vargpäls. Herregud ja jag är en varg. Värnar min flock under jävligt svåra levnadsbetingelser. Ja där var en daredevil. Och hans stackars fru. Som inte hade något ansvar. Hon ville bara tävla om inredning och om vem som var flådigast. Passade bra in i nazisthägn. Små barn som inte förstår mer än sandlådan. Kom inte dragande med en landslagsman hårt tuktas av en nazist. Det gillas av ingen. Det var sagan om hur jag fick hela skeppet på mina axlar. Det har stabiliserat sig. Jag håller hårt om min flock. Ingen jävel kommer någonsin in någet mera. Men det kostade mig man, vänner och barn. Bara en sådan sak. Under åren medans jag fortfarande var fertil. Han såg sina dagisbarn hugga ner eken. Ok det är det som händer. Inte stoppa dem utan det som sker får ske. Sopa ihop soporna efteråt. Kasta dem i ett samiskt offerbål. Hail.
Last edit: 4 år 10 månader sedan by Admin1.
Mer
4 år 10 månader sedan - 4 år 10 månader sedan #1157545 av Amandara
Den lilla minns. Oh yeah. Placera henne i en nazistkindetgarden. Just her place to be. Eller kanske två alvedonintoxikationer. Fy fan sådana bebisar som tar upp vårdens resurser helt i onödan. Låt dem dö. Ryck droppnålen ur armen, sura och uttryck ditt missnöje mitt i natten. Vårdpersonal. Kyrkliga nazistslem. Läkaren sa det är toxiska nivåer. Vem fan bryr sig. In med en till alvedonintoxication. Jag tar hand om mina barn. Lite obehagligt på vägen bara. Självmordsnavigatören fortsätter sin bana. Som den alltid gjort. Bara att barnen inte förstod. Det behövde de inte göra de var ju barn under Guds kors. Nazistslem. Det som sker det sker. Alla har rätt att tycka och känna det de tycker känner. Bara inte den lilla sturska begåvade familjen som ingen tycker om. Skit händer. Sopa ihop smulorna och bygg en pyramid.

Oj.

Uj uj.
Last edit: 4 år 10 månader sedan by Admin1.
Mer
4 år 10 månader sedan - 4 år 10 månader sedan #1157546 av Amandara
Tänk att jag fyller 50 i år. Jag ska önska mig ett par Doc Martensskor. Gröna.

Jag fyller 50 men jag bryr mig ärligt talat inte. Vill de ge mig en present kan de gå ihop och ge mig ett par gröna Doc Martenskängor. Det borde de ha råd med. Annars kan det va. Kommer inte ha någon stor fest inga pengar.
Last edit: 4 år 10 månader sedan by Admin1.
Mer
4 år 10 månader sedan #1157586 av Cosmos
Grattis Amandara!
Mer
4 år 10 månader sedan #1157587 av Amandara
Tack. Jag är inte där riktigt än men tack. Vad är ett år hit eller dit i min värld. Men lite uppvaktad är kul att bli.