Personalen inom psykiatrin smygskäms på jobbet

Mer
13 år 1 vecka sedan #390968 av Geta
Nu 12.10 i Vetandets värld i radio P1
Vetandets värld i radio P1[/url:3p05kzj3]
  • Besökare
  • Besökare
13 år 1 vecka sedan #390975 av
Man borde verkligen lägga resurser och energi på att hitta bättre alternativ till bältessängen. En fruktansvärt och skrämmande kanske för många,medeltid metod. Mer kompetens behövs hos vårdare och läkare för att kunna häva och lugna ned patienter också.
Mer
13 år 1 vecka sedan #390983 av MsTibbs
Samma med poliser, förebyggande och trafikpolis har lägre status än mordutredningar och insatsstyrkan. Synd, då förebyggande gör att färre behöver bli grövre brottslingar. Psykiatri kan också förebygga, så folk inte behöver bli lika sjuka och socialt utsatta som de annars skulle kunna riskera att bli.
Mer
13 år 1 vecka sedan #391008 av Admin1
Klokt sagt MsTibbs! Psykiatrin skulle säkert kunna minska psykoserna och inläggningarna med 80-90 % och därmed mycket av tvångsvården. Det gäller att satsa på psykosociala behandlingar som minskar återfallsrisken, som patientutbildning och familjeutbildning. Sedan sysselsättning och Personliga Ombud till alla behövande. Viktigt är att lära ut hur man känner igen tecken på psykos och att man får instruktioner vad man skall göra då t.ex doshöjning.