Två patienter döda - så straffas läkaren i Göteborg (GP)

Mer
6 år 9 månader sedan #949595 av krokus
[url:2itluo6a]http://www.gp.se/nyheter/gp-granskar/tv%C3%A5-patienter-d%C3%B6da-s%C3%A5-straffas-l%C3%A4karen-i-g%C3%B6teborg-1.4387009[/url:2itluo6a]

En läkare skrev ut Oxycodone till 21-årige Jesper och en annan patient. Jesper hade sedan tidigare hade tablettmissbruk (Lyrica och Tramadol) och diagnosen ADHD.

Läs mer om Jesper på denna länk: [url:2itluo6a]http://www.gp.se/l%C3%A4kemedlet-tog-livet-av-jesper-21-1.3383[/url:2itluo6a]
Mer
6 år 9 månader sedan #949607 av Nissegossen
Jag har läst det krokus, det är sorgligt, läkare bryr sig inte alltid. De säger inte ens sanningen om mediciner och att de är farliga att överdosera. Det är bla därför jag sällan tar värktabletter. Träffade en på en spårvagn och han sade, det är tack var mig och andra som missbrukat värktabletter TREO med kodein som den inte längre får förskrivas. Han sade att i kroppen omvandlas det till morfin.

Det är som förr de var generösa med Stesolid, men de följde inte upp det med restriktioner. Jag har te x fått sjukhusförpackningen på 1000tabletter Mogadon. skitskön om man inte somnade, rena knarket. Läkaren sade, det är lika bra att ta till rejält. zoegas fick spinn på sin kvarn, han sade, de står i 20kr tabletten. Jag fattade ju hoken, så jag tror jag slängde skiten och en kompis tjej ringde upp mig, jag visste redan att hon fått sparken från ett äldreboende då hon stal Mogadon där. Efteråt när hon ringde mig, hörde jag lidelsen på rösten hon försökte få mig att gå till min läkare och där få förskrivet Mogadon. Hon fick nobben direkt. Jag hade fått vad som helst utav henne.

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum