Grundarna bakom succéspelet: “Det tränar alla sinnen på samma gång”

Mer
4 år 4 månader sedan #1206367 av Nissegossen
Det har hyllats av allt från spelfantaster till forskare. Här är brädspelet som aktiverar kroppens fem sinnen – och hjälper till att träna hjärnan.
– Det är världens enklaste regler – men samtidigt utmanande för alla, säger spelskaparen Niklas Bergström.

Vad säga, hjärnexercis?
kampanj.expressen.se/konario/grundarna-b...innen-pa-samma-gang/

Jag borde bli spelberoende på just det spelet, köpet, en engångssumma så vadå?

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
4 år 4 månader sedan #1206368 av Geta
Inwatto har hittat ett perfekt spel för honom. Under sina Pokénader får han motion och spänning.
Mer
4 år 4 månader sedan - 4 år 4 månader sedan #1206405 av Nissegossen
Jag har ju begärt och fått en liten dosminskning på egen begäran, har upptäckt att det något höjer kvalitén på min tanke, (Denna pik går osökt till Admin) den skingrar mina dimmor i min skalle som beror på min medicin. Som en kvinna sade i föreställningen röster.

"Jag fick en ny läkare och hon sade dessa mediciner skall du ha, inte de andra massa mediciner du har. Hon sade att de hon matade de varelserna var katter inget annat." Det var en liknande känsla som denna låga dosminskning nu har gjort med mig jag känner mig mer kreativ, men så det inte blir ett överslag, detta var vad jag behövde insåg det själv.

Har en ny läkare en specialist i psykiatri, jag har aldrig träffat henne, min nya ssk har jag bara träffat en gång. De hade lagt en beställning på Apoteket såg påminnelsen i förra veckan, men det blev knas när inte det är en kommunikation. Jag blev arg då de inte frågade mig det har tidigare varit så att de frågar mig om att hämta mer Trilafon ampuller då har de alltid tidigare frågat mig. Det är gången som jag vill ha den.

Jag fick idag hämta ut den och eftersom inte de inte kryssat i en ruta och beställt från ett fjärrapotek och inte den rutan var i kryssad att jag har konto var jag tvungen att betala kontant, jag skall inte behöva betala något för mediciner, det är därför jag går till just det apoteket där de vet vem jag är.

Personal på Apoteket gör alt för att få mig att betala kontant.Tur att det är snart slut på året fick jag betala 47kr just pga slutet på året, vågar inte tänka tanken på januari.
Jag har redan påtalat det med en korrekt bensågning jäms fotknölarna

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Last edit: 4 år 4 månader sedan by Nissegossen.