Allt fler beslut verkställs inte av kommunerna (Sveriges Radio)

Mer
Mer
4 år 3 månader sedan #1215973 av Geta
Många kommuner går med ekonomiskt underskott.
Mer
4 år 3 månader sedan #1216048 av Nissegossen
Ytterst ansvarig är ju regeringen, kommunernas pengar räcker inte, det är förödande för kommunerna då invandrare blir tilldelad kommunerna och när de första pengarna från staten har passerats blir kommunerna ansvariga, deras skatter de har kan inte fylla de nya Svenskar de fått i knäet det är redan för högt antal och de har inga pengar. Politikerna dumpar folk i kommunerna det hela är inte finansierat av staten och kommunerna kan inte betala den extra bördan, regeringen måste se till att varje invandrare måste det finnas pengar ifrån regeringen, vi märker ju stämningen genom att (SD) får allt större stöd vid varje enkät visar att Faktiskt är inte är (S) störst alltså om det vore val idag tar de samlade högerpartierna makten om det vore val idag. När inte Längre de som tidigare tillhörde LO-kollektivet och nu (SD) vad händer med (S) då?

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
4 år 3 månader sedan #1216053 av Geta
Politikerna inbillade kommunerna att det skulle bli lönsamt att ta emot invandrare. Det gick bra så länge staten gav bidrag i två år. Nu har de två åren gått och kommunerna har en sviktande ekonomi, men det skylls på att det blivit så dyrt med alla åldringar.
Mer
4 år 3 månader sedan #1216094 av memphis
Det är förbluffande hur politiker och media knappast vågar säga att svartskallarna kostar. Ursäkta att jag säger svartskallarna men jag tycker det är humoristiskt. Så länge det inte finns ärlighet i denna fråga kommer SD att gynnas av det. Och så gnälls det över att SD blivit så stora.
Mer
4 år 3 månader sedan - 4 år 3 månader sedan #1216099 av Geta
När till och med irakiska försvarsministern går på svenska bidrag, då kan det väl inte vara någon ordning på invandringen.
Statsministern Löfven har målat in sig i ett hörn. Han påstår att han inget vetat och har hela tiden anklagat SD för att
vara nazister. Det har inte hjälpt ett dugg.
Last edit: 4 år 3 månader sedan by Geta.