Butik med matsvinn i Gbg (GP)

Mer
4 år 1 månad sedan #1236460 av Geta
Mer
4 år 1 månad sedan #1236464 av Clean
Svar från Clean i ämnet Butik med matsvinn i Gbg (GP)
Butiken försöker spela goda att dom ska ge arbetsträning. Vilket betyder gratis jobb för deras del. Sedan blir man bjuden på mat från köket om man arbetstränar och butiken får maten gratis. Om dom nu är så himla samhällsgoda kan dom väl ge maten gratis när deras butik får det ändå gratis! Vilket andra ställen redan gör delar ut gratis mat det dom får in gratis från olika livsmedelsbutiker. Sedan att den här butiken får maten gratis som dom säljer tjänar lika mycket som vanliga butiker för vanliga butiker får köpa in det och inte är gratis. Så netto och brutto blir det typ lika. Men jag kan ha fel?
Mer
4 år 1 månad sedan #1236495 av Geta
Svar från Geta i ämnet Butik med matsvinn i Gbg (GP)
Du är så cynisk. De har kostnader för lokalen. Med mera.
Mer
4 år 1 månad sedan #1236499 av Clean
Svar från Clean i ämnet Butik med matsvinn i Gbg (GP)
Jo är det bara lokalen som är problemet kan dom flytta sin verksamhet till tex röda korset eller Frälsningsarméns lokaler. Vilket dom säkert inte ha nåt emot. Men nej det händer inte utan dom köper en lokal och gör om det (FLASH FLASH)! Dom riktigt fattiga har inte ens pengar hur ska dom få pengar ifrån? Det är juh dom helt utan pengar och allting som är mest behov av hjälp, eller har jag fel?
Mer
4 år 1 månad sedan #1236523 av Geta
Svar från Geta i ämnet Butik med matsvinn i Gbg (GP)
Här i stan har Frälsningsarmén fått lägga ner. De klarade inte kostnaderna. De är helt beroende av frivilliga gåvor.
Mer
4 år 1 månad sedan - 4 år 1 månad sedan #1236531 av Cosmos
Löjligt och okunnigt att hävda att verksamheter som är kundvänliga saknar kostnader. Förutom hyran kostar det pengar för transporter med känt resultat. Man skulle kunna applicera det på ditt boende Clean. Oavsett hur lite pengar du har måste du betala hyran.
Last edit: 4 år 1 månad sedan by Cosmos.