Tegnells urtvättade tröjor är überhippa (Aftonbladet)

Mer
3 år 2 månader sedan #1315423 av Geta
Alla har råd med den stilen. Admin1 har länge legat före sin tid.

www.aftonbladet.se/ledare/a/OQEo9q/tegne...-trojor-ar-uberhippa
Mer
3 år 2 månader sedan #1315427 av Cosmos
Tycker redan att vi svenskar klär ner oss, d v s klär oss sämre än det vi har råd med. Anders Tegnell är sinnebilden för den illa klädde svensken. Särskilt gäller det kvinnor faktiskt. Eller också beror det på att man förväntar sig en bättre klädstil från kvinnor precis som alltid. Män är alltid välkomna till köttgrytorna i kommunerna fast de är slafsigt klädda men aldrig en kvinna.

Att gå och köpa medvetet urtvättade och nerkörda kläder för överpris är bortom dumhet. För övrigt gillar jag inte den högdraget nedlåtande sossekalven Jonna Sima.
Mer
3 år 2 månader sedan #1315582 av Richard
Mer
3 år 2 månader sedan - 3 år 2 månader sedan #1315631 av Zoidar
Tycker han ser prydlig ut. Inga smutsfläckar.

Anchored in Christ ✟

Last edit: 3 år 2 månader sedan by Zoidar.
Mer
3 år 2 månader sedan #1315633 av Maxjohan1983

Cosmos skrev: Tycker redan att vi svenskar klär ner oss, d v s klär oss sämre än det vi har råd med. Anders Tegnell är sinnebilden för den illa klädde svensken. Särskilt gäller det kvinnor faktiskt. Eller också beror det på att man förväntar sig en bättre klädstil från kvinnor precis som alltid. Män är alltid välkomna till köttgrytorna i kommunerna fast de är slafsigt klädda men aldrig en kvinna.

Att gå och köpa medvetet urtvättade och nerkörda kläder för överpris är bortom dumhet. För övrigt gillar jag inte den högdraget nedlåtande sossekalven Jonna Sima.

Som så ofta sparar du inte på krutet. :D

“Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the ax.”
- Abraham Lincoln
Mer
3 år 2 månader sedan #1315723 av Admin1
Bomull kräver mycket vatten för odling och tygtillverkning. Det är bra för miljön att gå i gamla kläder och också att laga dem.