Snabbaste vägen att gå ner i vikt.

Mer
13 år 1 månad sedan #370174 av Traxerity
Ät en stor måltid om dagen. Den ska innehålla sallad kött och potatis/ris med sås en stor portion.
Ät sedan inte något mer under dagen. Kan framkalla ätstörningar men det får man tåla.
Fast där finns en del fel med det eftersom man kan se vissa ben ur kroppen efteråt. <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) -->
Mer
13 år 1 månad sedan #370180 av Zoidar
Det är bättre att äta många små måltider, det är ju också hälsosamt, och man kan samtidigt hålla detta när man dietat klart.

Anchored in Christ ✟

Mer
13 år 1 månad sedan #370181 av Zoidar
Det är det bästa med min diet nu, att jag besväras inte alls av den. Jag tror jag kommer forsätta äta på liknande sätt hela livet. Låg kolhydrater, hög protein, låg fett. Det funkar utmärkt tycker jag. Smidigt, enkelt och bra :)

Protein är bra också för det ger mättnadskänsla så man inte blir så hungrig.

Sen är det nästan omöjligt att äta sig fet på bara protein.

1,5kg kycklingfilé är 1350 kcal, och så mycket tror jag inte de flesta orkar äta på en dag och det är fortfarande så lite kcal att man kan gå ner.

Eller 2kg torsk, det är 1500kcal!!

Anchored in Christ ✟

Mer
13 år 1 månad sedan #370191 av Traxerity
Därför är denna en guide för dom som är lite mer fattiga folket. Kanske dom har råd med ett paket köttbullar och lite sallad och lite potatis eller pasta.
Så ditt tips var bra men detta är snabbaste vägen att gå ner eftersom svält kan man gå ner i vikt i stora mängder. Men som sägs det ger stora smärtor och äter man mer mat än vad jag sade så kan man öka den dubbla vikten. Så denna viktnedgången krävs extrem vilja att gå ner.
Mer
13 år 1 månad sedan #370257 av Zoidar
Jo, den är säkert mycket snabb, det tvivlar jag inte på. Men vad händer när man börjar äta fler måltider igen. Då går man nog upp mycket. Och så tror jag det inte är hälsosamt heller att äta en måltid per dag. Man ska nog kunna äta hyffsat billigt trots att man äter proteindiet.

pangasiusmalen jag äter kostar jag 35kr för 800gram. Sen kan man nog komma undan billigare om man äter sojabönor. Sojabönor har högt proteininnehåll, ganska lågt kolhydrater.

Anchored in Christ ✟

Mer
13 år 1 månad sedan #370270 av Nissegossen
Traxy, behöver du pengar till mat? Jag tror ju det, för egentligen vill du nog äta mera, men jag tror ju att pengarna i familjen inte vill räcka!

Gå till ett ställe där de säljer färdig lunch för en liten penning, tex där alla uteliggare äter och då i någon kyrkas regi, för det mesta. Nu kanske det inte finns i din stad för den är ju ganska liten, men jag råder dig till att lägga mer pengar på mat än dricken du sätter i dig, för den verkar ju hela tiden få gå före maten du behöver!

Gå in på matrecept och laga till mat enligt vad Isa-Alise har skrivit så får du äta dig mätt varje dag i stället för att gå till kiosken och beställa köttbullar mos och lingon!

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum