*host host! knak knak!!*

Mer
15 år 5 månader sedan #154339 av CrazyGirl
Jag hostade sönder ett revben för en månad sedan ungefär. Det har läkt på ganska bra, men inte färdigt än.

Jag var förkyld och satt i soffan och fick ett rejält hostanfall, hostade och hostade, så kände jag hur det knakade till i revbenen och jag föll ihop i soffan av smärtan och trodde jag skulle dö. Hovvaligen. Jag har nog aldrig varit med om någon sån smärta tidigare.

Har aldrig i mitt liv brytit något tidigare, bara stukat något finger och nån fot. Men jösses så ont det gjorde nu när jag bröt revbenen.

Pappa var snäll och skjutsade in mig till jouren på vårdcentralen i stan, då det var på kvällstid. Han hade egentligen inte tid för han jobbade.

Där fick jag utskrivet smärtstillande och hostdämpande, cocilliana. Hostan har iaf gått över, men som sagt värken är kvar än lite grann.

Heh. Jag trodde jag skulle bli inlagd så fruktansvärt ont som jag hade, så jag packade med mig medicindosetten i handväskan :) Men revben läker av sig själv fick jag höra. Man kan ju liksom inte gipsa runt dom <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Ja jag ville bara dela med mig av detta. Jag har knappt haft någon ångest sedan jag knäckte revbenet, det stämmer att fysisk smärta lindrar den psykiska. <!-- s:o --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_surprised.gif" alt=":o" title="Surprised" /><!-- s:o -->

*kram* :hjärta
Mer
15 år 5 månader sedan #154375 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet *host host! knak knak!!*
Låter jobbigt. Hur länge dröjde det för er innan smärtan försvann helt, PSR? Vid schizofreni är man inte lika smärtkänslig, som normalt. Man har lättare för att uthärda besvärliga smärtor.
Mer
15 år 5 månader sedan #154438 av Saari
Svar från Saari i ämnet *host host! knak knak!!*
Jag tycker nästan att det värsta i att hosta sönder ett revben inte är själva frakturen utan att man har en så kraftig hosta. Det kan inte vara kul. Hoppas ni läker och har läkt bra.
  • JTL
  • Besökare
  • Besökare
15 år 5 månader sedan #154442 av JTL
Svar från JTL i ämnet *host host! knak knak!!*
Du måste ha sköra ben eftersom ditt revben knäcktes vid ett hostanfall !
Mer
15 år 5 månader sedan #154477 av Saari
Svar från Saari i ämnet *host host! knak knak!!*

JTL skrev: Du måste ha sköra ben eftersom ditt revben knäcktes vid ett hostanfall !


Då har du inte hört henne hosta! Jag kan understryka att den sortens kraftfulla hostningar inte är som ett vanligt "hostanfall".
Mer
15 år 5 månader sedan #154520 av Tonic
Svar från Tonic i ämnet *host host! knak knak!!*
Lider med dig!!!! Massa varma kramar!!
(Jag vet av egen erfarenhet exakt hur en sån spricka känns efter kraftig hosta. Man kan inte skratta, prata, knappt någonting. Man nästan viskar när man talar, fast ansträngande det med... och ligga normalt i en säng är svårt...)

Men shit, vad det blir bra när det läker!!! Och det går rätt fort. Håller tummarna. :D