Varför mår jag så dåligt idag, efter 8 öl igår?

Mer
6 år 3 månader sedan #1002882 av Richard
Jag drack 8 st starköl igår. Jag har dragit ner på mitt drickande ganska mycket, o det är ju bra.

Men idag mådde jag skit när jag vaknade, kräktes 5-6 ggr, kräktes upp morgonmedicinerna o hade huvudvärk. Jag brukar kunna dricka 8 st öl, o sen gå till min DV dagen efter, nykter för där är det nolltolerans. Men skulle nog ändå inte köra bil. Var rätt rejält påverkad o orkade inte ens köpa pizza. Är det för att jag drack ofta tidigare, o utvecklade tolerans?
Mer
6 år 3 månader sedan #1002885 av Geta
Det kan vara Abilifyn.
Mer
6 år 3 månader sedan #1002892 av Richard
Just det!

Jag har nog inte druckit på den tidigare. Kanske mindre mängd. Men ska kolla FASS hur den reagerar med alkohol. Man ska ju helst inte dricka alls på nästan alla psykmediciner. Men det gör jag ändå.
  • Jocke
  • Offline
  • Jubelhedersmedlem
  • Jubelhedersmedlem
  • raka spåret är enklare än kringelikrokar!
Mer
6 år 3 månader sedan #1002894 av Jocke
Trots att det är flera här som har eller har haft abilify, så rekommenderar läkarna ändå den? Fick på nöten av en läkare som påstod att hon var specialist på psykiatri, och hon sade att det var två specialister som rekommenderade den ändå säger jag nej, det tyckte hon var uppkäftigt.

I min lokaltidning står det idag om en kvinna som ansökte på min hälsocentral om hjälp med ryggen, hon hade grav skolios och ändå missade läkarna där detta, och trodde hon hade blivit ett psykfall pga medicinerna mot smärtan.

Jag blir rädd, och har råkat ut för ett par felbehandlingar där, inte så grava visserligen, men ska nog söka mig till en annan hc?

Vars är världen på väg?
Mer
6 år 3 månader sedan #1002904 av Nissegossen
Amatör, det var i ungdomen allt sådant nuförtiden borta har jag aldrig huvudvärk dagen efter och blir bara spyfärdig endast på rött lättvin skitvin, vitt går bra röda starkviner går bra, men rödtjut tål jag inte., det får mig att spy. Dock en handlare här som jag hjälpte sade att rödvin är fittöppnare så ta det goda med det, inte full, det gillar ingen tjej och börja dricka först när ni träffas och fyllna till tillsammans, har du druckit innan kanske hon väljer att vända i dörren. Sedan en date med någon som är hos dig första gången så går hon in på toa, allt skall vara rent därinne, kom ihåg att en skitig toa vill du själv inte gå in på, det andra är att hon öppnar kylen, hur många öl står där och finns det mat och annat, utfaller det till belåtenhet kanske hon stannar kvar.

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
6 år 3 månader sedan #1002906 av Nissegossen
För att undvika missförstånd står det många öl i kylen, är det BIG BIG NO

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum