Hur göra tandoorikyckling?

  • Cosmos
  • Cosmos Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Hedersmedlem
  • Hedersmedlem
  • Ta det kallt, varmare blir det inte
Mer
08 feb 2019 17:43 #1127941 av Cosmos
Hur göra tandoorikyckling? skapades av Cosmos
Jag har ett kg kycklingfilé hemma plus en kryddmix det står tandoorikyckling på. Jag har en väldig oro för otillräckligt tillagad kyckling och är mån om att allt är genomstekt innan måltid. (En gång i tiden blev jag sjuk av dåligt grillad kyckling och mina vänner, det var rena dödstrippen).

Har creme fraiche hemma och champinjoner så allt som behövs är en duktig kock och jag vet inte om jag är en sådan.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
08 feb 2019 17:51 - 08 feb 2019 17:57 #1127947 av Nissegossen
Svarad av Nissegossen i ämnet Hur göra tandoorikyckling?
Kolla alltid upp köttsaften vid tillagning av kyckling den skall vara köttsaften helt utan färg, minsta rött, låt stå kvar i ugnen några recept får du också, räkna 60 min på en kyckling på 200 grader ev längre än 60 min den tjockaste biten bestämmer när kycklingen skall vara klar inget rött någonstans
www.google.se/search?source=hp&ei=NrJdXM...39j0i131.OKfzH0p3Csg

Indisk mat, till det naanbröd
www.google.se/search?source=hp&ei=3bNdXO...0..0i131.TOvFPxLNsLY

Störst av allt är kärleken. Love is sweet and humble as an Humble bee instead of an Humwee sv.wikipedia.org/wiki/HMMWV
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Last edit: 08 feb 2019 17:57 by Nissegossen.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
08 feb 2019 20:55 #1128033 av Fantasio
Svarad av Fantasio i ämnet Hur göra tandoorikyckling?
Jag tinar kycklingen i mikron och steker den länge, har glömt hur länge. Över tio minuter på varje sida, kanske arton. Jag gör snitt i den för att kolla. En boendestödjare sa att man inte skulle tina i mikro, glömde fråga varför.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

  • Cosmos
  • Cosmos Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Hedersmedlem
  • Hedersmedlem
  • Ta det kallt, varmare blir det inte
Mer
08 feb 2019 21:43 #1128045 av Cosmos
Svarad av Cosmos i ämnet Hur göra tandoorikyckling?
Jag har tillagat och ätit kycklingfilén med tandoorisås. Skar upp filén i bitar och rörde ihop dem tillsammans med creme fraiche. Stekte alltihop jättenoga och skar upp en bit för att se att den var klar. Och, det var fantastiskt gott! Den lilla påsen med tandoorikrydda rekommenderas å det varmaste!

När jag blev sjuk av kyckling hade jag grillat den på en vanlig skorstensgrill. Den var ojämnt stekt och blodig på vissa ställen. Klart jag blev sjuk. Minns hur jag just den dagen åkte för att kolla in en löpartävling och när jag stod och tittade vid mållinjen kände jag hur benen bara vek sig. Det var knappt jag orkade cykla hem. Sedan kom frossan och febern. Först efter några timmar kom magen igång och vände sig ut och in. En vän körde mig till infektionsklinikens akutmottagning på tredje dagen efter insjuknandet och mycket riktigt: Jag var full av camplyobakter. Läkaren skakade på huvudet när jag berättade om skorstensgrillen. Alltså. inget att rekommendera.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.437 sekunder