Idéer bortskänkes!

Mer
18 år 10 månader sedan #14133 av Graatass
När man har tid att fundera, kan man komma på flera mer eller mindre bra idéer. Det som behövs bortsett från kapital är hängivenhet.
Här är några bra idéer som jag aldrig kommer att sätta i verket:
Armbandsur med motiv av t ex kärestan, hunden hemma eller sommarstugan. Vitsen är lite att tiden ska associeras till det man lever för.
Bollaffär. Det finns så många och mycket olika bollar, men varför finns det ingen bollaffär, specialiserad enbart på bollar. Tennisbollar, golfbollar, fotbollar, bowlingklot, landbandybollar, jongleringsbollar, m m.
Skotestning. Det finns så mycket både billiga och dyra skor, men ingenstans finns det en garanti för att skorna kommer att hålla och bibehålla sin form. Var går skon sönder först? I den limmade randen kring sulan. Varför kan ingen göra bra skor?
Mer
18 år 10 månader sedan #14167 av jennynen
Svar från jennynen i ämnet Idéer bortskänkes!
Jag gillar dina idéer skarpt! Heja heja!
Mer
18 år 10 månader sedan #14168 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Idéer bortskänkes!
Varför inte göra sandaler av lastbils eller personbilsdäck? Nånting att sälja på gågatan inne i city, när sommaren kommer.

Billigt! Endast 50 spänn, kan du gapa!

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
18 år 10 månader sedan #14188 av Undrande
Svar från Undrande i ämnet Idéer bortskänkes!
Arbandsuren kan vara ngt.

Bollaffär är en feltanke...jag vil ju ha klubbor till bolarna.

sk0otestning kommer inte tillverkarna och försälarna att viilja ha..
Mer
18 år 10 månader sedan #14547 av LucyintheSky
Svar från LucyintheSky i ämnet Idéer bortskänkes!
ja annars kan man bara sy ihop något vågat och trycka ens märke med potatisttryck och sälja det extremt dyrt och hoppas på att folk är dumma nog att köpa.. kanske "ärmani"
Mer
18 år 10 månader sedan #15566 av anden
Svar från anden i ämnet Idéer bortskänkes!
utge sig för att vara dr och skriva en bok som river upp den svenska bilden av hur allt är och jaga ned den "innersta demonen" i huvet som man alldrig kan greppa. publicera den med ofelbara behandlingssätt som med garanti förbättrar viss procent av "den intagna". 8O

ska bara lyfta upp mitt arlse ur soffan först <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->