fest på psyket?

Mer
18 år 11 månader sedan #12459 av Harriet
Nu till något som verkligen stör mig, något jag fortfarande funderar på trots att det gått 4 år.
Det som stör mig är detta:
Efter ett lyckat rymmningsförsök ,jag liftade till Köpenhamn, var efterlyst av interpol och någon dag senare hittades jag.... i väldigt dåligt skick..... det blev till polisbil till närmsta psyke..... där hände det gamla vanliga med bältesläggning och injektion på injektion..... efter några timmar vaknade jag igen..... fortfarande i bälte.... var helt vaken om än en aning drogad.... då började helvetet på nytt..... jag hörde en massa skålande, hurrarop och ölburkar som öppnades..... folk bankade i väggar och ropade mitt namn.
Det jag hörde var alltså en fest på en psykavdelning.... har de det i Danmark? Var allt bara inbillning.... mycket möjligt... men ändå..... jag tror inte det.... kan förstå att min tolkning av det jag hörde- att onda makter firade att hon som skulle rädda världen från dessa makter låg i bälte i ett isoleringsrum på Fredriksberg hospital- kanske är aningens psykotiskt.... men det jag hörde.... nej det var inte inbillning.... det var en fest.... blir så förvirrad-någon som kan förklara?
Mer
18 år 11 månader sedan #12470 av Tikki
Svar från Tikki i ämnet fest på psyket?
Hej
Det låter ju konstigt, men man vet aldrig med Danskar. <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->
Kramiz
Mer
18 år 11 månader sedan #12471 av Undrande
Svar från Undrande i ämnet fest på psyket?
Ja, varför skulle de inte ha det? Ngn kanske fyllde år, och de tog en öl?
det skule inte förvåna i danmark, en enstaka öl är heller inget ont, tvärtom. Äve om det låter väl.....

Men varför skulle de sen banka i väggen och ropa ditt namn?

Jag tycker du faktiskt ska ringa och fråga om de får dricka en öl där, sen så har du ju då o då tydligen röster...
Mer
18 år 11 månader sedan #12474 av Sugared
Svar från Sugared i ämnet fest på psyket?
fest på menatlsjukhus vilken tanke...patieneterna och personalen sitter och trycker i sig morfin och snortar tabletter
Mer
18 år 11 månader sedan #12478 av Tikki
Svar från Tikki i ämnet fest på psyket?
Kanske en fest ala Gökboet. De kanske ville Du skulle vara med. <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->
Mer
18 år 11 månader sedan #12497 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet fest på psyket?
Jag tvivlar lite på att personalen vågar festa på en klinik. Det skulle kunna bli skandal om något inträffade under festen. Jag tror att därför att de har fester utanför sjukhuset alltid. Det är också väldigt osannolikt att de skulle banka i väggen och ropa ditt namn. Jag tror det sannolikaste är att det var en psykos. Du var ju i väldigt dåligt skick innan också.