muterade super inteligenta pumpor!!!

Mer
18 år 10 månader sedan #16785 av kennet
Tjena mors, jag är ny på denna sida, jag tänke bara presentera mig lite.

Jag heter kennet och är fulltändigt normal... det är inte alls sant att jag misshandlade en ägare för ett fruktstånd som det stod i lokaltidningen i eskilstuna. Det var bara det att den morgonen hade jag sett ett par muterade super inteligenta pumpor i trädgården smida planer om världsherravälde.
Det enda jag ville göra var att rädda mänskligheten från brutal fångeskap under pumpurnas välde!!!

Jag anföll deras ledare och krossade alla pumpor i fruktståndet och mannen som sedan visade sig vara ägaren försökte stoppa mig... jag försökte få honom att inse att han begick ett stort misstag, men han var i pumpurnas våld... så jag hade inget annat val än att drämma till´n i skallen.

Jag vet att ni tycker det låter helt vrickat, man jag är övertygad om att invasionen är närstående, så jag ville se om någon här har upplevt något liknande och kan hjälpa mig :?:
Mer
18 år 10 månader sedan #16788 av Undrande
Varför skulle vi tycka det låter vrickat, du är normal i en sjuk värld.
Mer
18 år 10 månader sedan #16790 av Refused
Jag tänker inte ge upp striden förrän varenda pumpajävel är död!
Mer
18 år 10 månader sedan #16812 av Q.L
Det är inte alls sjukt....Det som är riktigt sjukt är att vi låter äpplena vara....Mitt äpple sa en massa saker bakom min rygg.....Så jag kastade in honom i väggen till 5 olika delar....Därmed slutade det skitsnacket....
Så stå på dig...Jag står på din sida!
Mer
18 år 10 månader sedan #16814 av leva
Hur gick det med ägaren?
Mer
18 år 10 månader sedan #16825 av Admin1
Jag tror faktiskt att din ide´ om pumporna kan vara en vanföreställning. Jag har inte haft liknande vanföreställningar utan av en helt annan typ, men jag tycker mig kunna känna igen det. Jag har svårt att tro att även muterade pumpor kan vara intelligenta. Mitt råd är att söka hjälp hos vården och berätta uppriktigt om dina föreställningar. Jag tror då att de kan hjälpa dig på olika sätt.