Aripiprazol

Mer
6 år 4 månader sedan #987552 av LILI
Aripiprazol skapades av LILI
Hej!!
Jag är helt ny här så vet ej hur saker fungerar och hoppas ej jag gör något fel. Men känner mig väldigt förvirrad och orolig och vill mest bara veta om någon har liknande erfarenhet som jag var med om igår. Jag fick nyligen aripiprazol utskrivet endast 5mg att starta med, och jag tog första tabletten igår. På natten vaknar jag av att jag har jättemycket mardrömmar (vilket ej är så ovanligt) men att det känns som att jag faller och inser sedan att jag svimmar, och det händer flera gånger. Hela rummet vibrerar och jag kan inte fokusera mina ögon på något då det känns som alla möbler darrar och rör på sig.
Jag mår sedan jätteilla och har frossa. Mår fortfarande inte helt okej men betydligt bättre. Är det någon annan som har upplevt detta eller något liknande??? Är så orolig. :( :( :(
Mer
6 år 4 månader sedan #987557 av Geta
Svar från Geta i ämnet Aripiprazol
Hej och välkommen!

Vet inget om den medicinen men det finns specialister på mediciner här.
Mer
6 år 4 månader sedan #987562 av LILI
Svar från LILI i ämnet Aripiprazol
tack så mycket:)
lemilvo aripiprazol är egentligen hela namnet.
Mer
6 år 4 månader sedan #987565 av MsTibbs
Svar från MsTibbs i ämnet Aripiprazol
Aripriprasol, är inte det Abilify?
Mer
6 år 4 månader sedan #987568 av LILI
Svar från LILI i ämnet Aripiprazol
Joo precis
Mer
6 år 4 månader sedan #987582 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Aripiprazol
Tog du aripiprazol på morgonen? De flesta blir uppiggade av det så morgonen är bäst att ta det på för att minska effekten på sömnen. Har du haft något annat antipsykotika innan? Aripiprazol kan ge illamående och berusningskänsla i början.