Vår Trogne Nils del 2!

Mer
7 år 2 månader sedan #905967 av Drummer
Nisse som jag tidigare nämnt är Viskas veteran som varit med sedan 2004 och han ihop med Geta satte fart på Viska och vi får tacka dom för att deras insats satte igång andras intresse för sajten!

Nisse är en väldigt allmänbildad person med mycket erfarenhet av sitt tidigare liv! Nisse skulle kunna skriva en självbiografi om sitt tidigare mer aktiva liv! I dagens läge har Nisses mer energiska leverne lugnat ner sig och idag lever han ett ganska stillsamt liv vid sin snurrefåtölj där han halvligger framför Viska och läser även många dagstidningar på Internet! Nisse har ingen Tv men om det är ngt intressant program han vill se så gör han det på datorn! Han sparar pengar genom att slängt ut Dumburken!

Nisse är en Folköls älskare och kan få en salongsberusning på 2,8 % öl ihop med Akineton som är en Må Bra medicin för Nisse!

Nisse är en klok människa med stor empati och lyhördhet och bjuder gärna gäster på middag! Nisse är duktig i matlagning och få som klagat på hans råvaror och matlagningsresultat! Det var bara ngn enstaka som klagade på att han inte skalat potatisen riktigt, men det var nog bara ngn enstaka potatis!

Nisse har även haft ngn slags vision att han stått på vingen på ett engelskt krigsflygplan som hette RAF där han flög omkring i luften! Vi får hylla våran Nisse ytterligare för hans allmänna breda kunskap kring livet och en hjälpare här på Viska!

:bravo:
Mer
7 år 2 månader sedan #905970 av Fantasio
Svar från Fantasio i ämnet Vår Trogne Nils del 2!
Heja Nissegossen! :)
  • Jocke
  • Offline
  • Jubelhedersmedlem
  • Jubelhedersmedlem
  • raka spåret är enklare än kringelikrokar!
Mer
7 år 2 månader sedan #905971 av Jocke
Svar från Jocke i ämnet Vår Trogne Nils del 2!
Nisse är en regimkritiker av guds nåde! han känner empati med de fattiga! Han undrar ofta vilka som är orsaken till detta fenomen, jag vill skylla de borgerliga för den orsaken, me3n Nisse tycker inte orsaken är så enkel. Så klart han är så mycket äldre!

Vars är världen på väg?
Mer
7 år 2 månader sedan #905973 av Geta
Svar från Geta i ämnet Vår Trogne Nils del 2!
Ingen på Viska är så intresserad av matlagning som Nissegossen, men han vill inte äta ensam.
Hans dröm är ett kollektiv, där han får stå i köket. Överlevnad är också en av hans specialiteter.
Han har klarat sig från diabetes trots att det finns i släkten. Ett tag var han sambo men det tog
slut, när han testade medicinen Abilify. Alla känslor kom upp på en och samma gång, för att
travestera Per Gessle.
Mer
7 år 2 månader sedan #905983 av Drummer
Svar från Drummer i ämnet Vår Trogne Nils del 2!
Nisse är också känd för sin novell "Nissegossens Inre resa" som säkert en del nya medlemmar är intresserade av att läsa! Nisse kan nog länka till den tråden!
Mer
7 år 2 månader sedan #906016 av wasp
Svar från wasp i ämnet Vår Trogne Nils del 2!
Nisse är en klippa här på viska. Äkta Göteborgare, med göteborgsk humor. Kan tänka mig att serien Albert och Herbert som visades i TV på 70-talet är Nisse och hans farsa! Heja Frölunda och Nisse! (Önskar en Brynäs supporter). :bravo: