Second Opinion!

Mer
23 feb 2021 08:20 #1323379 av Amandara
Svar från Amandara i ämnet Second Opinion!
Tycker Drummer visat sig vara oempatisk och respektlös mot övriga viskare. Samma skrot och korn då.
Ämnet är låst.
Mer
23 feb 2021 08:25 #1323380 av zoegas
Svar från zoegas i ämnet Second Opinion!
Det är alltid tjejerna på viska som drevar. Gängar ihop sig som en flock vargar. Var för sig är de bara patetiska.


Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ämnet är låst.
  • Jocke
  • Jocke Profilbild
  • Offline
  • Jubelhedersmedlem
  • Jubelhedersmedlem
  • raka spåret är enklare än kringelikrokar!
Mer
23 feb 2021 09:43 #1323390 av Jocke
Svar från Jocke i ämnet Second Opinion!
Varför gängar sig männen med de som de har kontakt med? Man kan ju undra varför provokationer rent intellektuellt tar skruv på vissa, medan andra inte bryr sig ett dugg om dessa ord som är menade att förändra en persons beteende. Men personliga kränkningar tycker jag båda könen ägnar sig åt. Jag har varit med om detta från båda könen, så jag vet att egentligen handlar allt om politiska angrepp. Men att säga en sak men mena ngt annat, är heller inte förlåtligt.

Vars är världen på väg?
Ämnet är låst.
Mer
23 feb 2021 09:49 - 23 feb 2021 09:58 #1323393 av Geta
Svar från Geta i ämnet Second Opinion!
Det handlar om vem det är mest synd om på Viska även om man är friskförklard som Drummer. Är inte det en paradox. Han tycker att han skulle passa som elitsoldat. Hur går det ihop?
Senast ändrad: 23 feb 2021 09:58 av Geta.
Ämnet är låst.
Mer
23 feb 2021 10:39 #1323396 av zoegas
Svar från zoegas i ämnet Second Opinion!
De har totalt missats att snubben hade en snara rummet bredvid. Det går kanske inte att jämföra vem som har det värst. Men att gå på med personangrepp finns det ingen anledning till.


Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ämnet är låst.
  • Jocke
  • Jocke Profilbild
  • Offline
  • Jubelhedersmedlem
  • Jubelhedersmedlem
  • raka spåret är enklare än kringelikrokar!
Mer
23 feb 2021 10:45 #1323397 av Jocke
Svar från Jocke i ämnet Second Opinion!
Ja, är man deprimerad, så är man inte frisk för det! Att man lever efter en viss karisma kan ju betyda att man inte mår så bra innerst inne. Att man projicerar sin egen bild gentemot andra har med viss självförsvar att göra. Att man identifierar sig som en person som tillhör landets rättssäkerhet, är inte kutymen för hur man antar en sådan person inom dessa element. Viss ödmjukhet krävs i dessa kretsar. För det handlar om liv och död i dessa kretsar.

Vars är världen på väg?
Ämnet är låst.
Mer
23 feb 2021 11:01 #1323399 av Amandara
Svar från Amandara i ämnet Second Opinion!
Suicid gör människor jävligt oroliga. Man blir jävligt oroad för den personen. Inget man koketterar med.
Ämnet är låst.
  • Klanggedin
  • Klanggedin Profilbild
  • Offline
  • Hedersmedlem
  • Hedersmedlem
  • Noble and true with a heart of steel
Mer
23 feb 2021 11:17 #1323400 av Klanggedin
Svar från Klanggedin i ämnet Second Opinion!
Det är en del här som inte har psykossjukdom men som skriver ändå.. Det brukar inte bli någon som blir utslängd så vi får nog leva med att en del vill vara här även om dom inte har samma problem som resten av oss..
Ämnet är låst.
Sidan laddades på: 0.382 sekunder