KBT + Abilify?

Mer
16 år 8 månader sedan #83553 av Khai Chau
Träffade min doktor idag, på rutinkontroll...jag föreslog att jag ville ha KBT + Abilify...och han ville också gå på min linje.
Men nu är det som vanligt väntetid...
Mer
16 år 8 månader sedan #83554 av Balder
Svar från Balder i ämnet KBT + Abilify?
Jag har Abilify idag. Vad går KBT ut på?
Mer
16 år 8 månader sedan #83556 av Khai Chau
Svar från Khai Chau i ämnet KBT + Abilify?
Till skillnad mot Psykodynamisk...så fokuserar man på här och nu, i det vardagliga, hur/vad ska jag tänka i en viss vardaglig situation, t.ex på jobbet...har jag fått höra!

Funkar det bra med Abilify?
Mer
16 år 8 månader sedan #83557 av Balder
Svar från Balder i ämnet KBT + Abilify?
Khai Chau...
Om du får Abilify tror jag att du kan bli lika lycklig som jag! Jag hade Zyprexa förut och den drogade ner mig så att jag kände mig som en zombie, samt att jag gick upp i vikt.
Abilify ger mig en känsla av vakenhet och pigghet (jag sover bl.a. inte lika mycket) och jag har alla känslor som innan jag blev sjuk.
:D
Mer
16 år 8 månader sedan #83564 av Khai Chau
Svar från Khai Chau i ämnet KBT + Abilify?
Låter hoppfullt <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->
Mer
16 år 8 månader sedan #83565 av Balder
Svar från Balder i ämnet KBT + Abilify?
Lycka till med KBT + Abilify, Khai Chau! :D <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->