Skar upp huvudet igår, fick opereras...

Mer
10 år 1 månad sedan #643480 av Richard
Igår fick jag nån form av psykotiskt infall. Tog en skalpell o skar upp en stor del i huvudet, dock inte i ansiktet, utan på hjässan. Det blödde ordentligt, o efter ca en timme o efter att ha förlorat ca en liter blod, så ringde jag ambulansen. Jag tog mig ner på gatan själv, o satte mig på trottoaren, mitt ansikte, händer o mina kläder var helt blodiga.

En bil stannade o föraren ringde o kollade att ambulans var på väg, samt gav mig en kompress. Två personer som kom gående stannade också o pratade med mig tills ambulansen kom. Sen kom ambulansen o körde mig till akuten i Helsingborg, där syddes mitt huvud ihop med 8 stygn. Sen fick jag duscha av allt blod, o hamnade sen på psykakuten. De ville lägga in mig, men jag ville hellre åka hem, o det fick jag då jag hade lugnat ner mig betydligt.

Tog en taxi hem, o när taxin kört iväg (efter att ha lämnat mig hemma), så gick jag mot min port, men segnade ner o blev liggande på trottoaren. Det var sent, ca 00:30, så det kom inga förbipasserande. Men som tur var så kunde jag ta mig upp själv efter runt 5 min. Har fått flera yrselanfall idag, men de verkar ha avtagit nu.

Jag fick en tid kl 11:00 idag hos en sköterska på Ängelholms psykiatri, men avbokade den, då det var väldigt påfrestande att bara gå ut o handla frukost idag. Skulle aldrig haft en chans att kunna ta mig upp till sjukhuset. Men jag lät hälsa att jag mår relativt bra idag.

Nu blir det till att inte glömma kepsen, eftersom jag fick en munkfrisyr, då de rakade av håret mitt på huvudet. Ska ta tag med att tvätta bort det mesta blodet i lägenheten nu, här ser värre ut än ett slakthus.

Tusen tack till alla som hjälpte mig igår! Har skickat in dagens ros i Helsingborgs Dagblad.

Ibland är jag så dum... :väggen
Mer
10 år 1 månad sedan #643484 av Geta
Det låter inte som så himla klokt det du gjorde. Vad bra att du blev omhändertagen i sjukvården.
Mer
10 år 1 månad sedan #643486 av zoegas
tur att du fick hjälp.

Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mer
10 år 1 månad sedan #643504 av Bitte
Vad bra att allt gick bra i alla fall. Hoppas du mår bättre snart. Och inga såna ide'er mer, inget bra. :kram
Mer
10 år 1 månad sedan #643509 av saara
Hade du druckit alkohol innan du skar upp huvudet? Du mår säkert inte så bra i dag. :kram
Mer
10 år 1 månad sedan #643530 av Nissegossen
<!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> :rolleyes:

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum