Mår dåligt =(

Mer
17 år 3 månader sedan #59867 av Aspergergirl
Har sån hemsk ångest i kväll och har skurit mig i handleden. Har impulser till att hänga mig i min strypsnara i hallen. Jag vet inte om jag orkar stå emot. Orkar inte leva längre känns det som. Allt går emot mig vad jag än gör. Jag hatar mitt liv. Hatar, hatar, hatar!!! Varför finns det inget som hjälper mig? I försäkringskassans anteckningar står det att jag lider av kronisk depression. Kanske är det rätt. Det förklarar i så fall varför inget hjälper mig att må bättre. Jag är totalt uppgiven. /A
Mer
17 år 3 månader sedan #59868 av Fredrik
Svar från Fredrik i ämnet Mår dåligt =(
Allt jag kan skriva Aspergergirl är: kämpa på! Försök kom på nåt som hjälper mot ångesten. Om du vill så har du ju gruppboendet du kan ringa till om det blir för jobbigt?

varma kramar Fredrik.
Mer
17 år 3 månader sedan #59871 av Inwatto
Svar från Inwatto i ämnet Mår dåligt =(
Jag tycker du ska fortsätta leva, snart kommer det bli bättre för dig. Du orkar hata, så då finns det liv i dig och inte bara depression. När jag varit som mest deprimerad orkade jag inte känna någonting.

Tänk på att 2007 kommer att bli ett bra år, även för dig. Hur kan jag veta det? Ja, det gäller att tänka positivt, så följer känslorna med och man mår bra. Då blir det ett bra år. Du vill ju det, det ser jag av ditt inlägg.

Har läst din hemsida, den är fin! :D

God FortsättningsKram,
Inwatto

Prata inte med hat i munnen!
  • Jocke
  • Offline
  • Jubelhedersmedlem
  • Jubelhedersmedlem
  • raka spåret är enklare än kringelikrokar!
Mer
17 år 3 månader sedan #59883 av Jocke
Svar från Jocke i ämnet Mår dåligt =(
Jag kan ju försöka sakta ner tåget på perrongen om du vill hoppa med?
Men det enklaste är att försöka må lite bättre, på sina egna villkor!

Jag är rädd för att ngn kan vilja skruva upp tempot! Kram på dig Aspergergirl!!!

Vars är världen på väg?
Mer
17 år 3 månader sedan #59885 av Khai Chau
Svar från Khai Chau i ämnet Mår dåligt =(
kanske ska man Tillåta sig själv...till det som är "förbjudet" ibland: hata, må dåligt, känna sig ensam...vilket ju är allt igenom bara mänskligt! <!-- s8) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8)" title="Cool" /><!-- s8) --> :rolleyes:

inte lätt att vara människa idag... :cry: <!-- s:oops: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif" alt=":oops:" title="Embarassed" /><!-- s:oops: -->
Mer
17 år 3 månader sedan #59931 av Aspergergirl
Svar från Aspergergirl i ämnet Mår dåligt =(
Tack alla för era svar. Ni är så underbara här. Jag mår bättre bara av att läsa era svar. Vad vore livet utan Viska?

Jag har fortfarande en massa ångest men har precis kommit hem från mina föräldrar dit jag begav mig för att få en Stesolid (mina föräldrar har hand om min medicin). Förhoppningsvis ska det lugna sig lite så jag kan sova i natt.

/A