Minimalist javisst, men hur?

Mer
4 år 8 månader sedan #1171289 av Zoidar
Jag tycker det är inspirerande att leva enkelt och billigt. Vilka tips finns för att bli hobbyminimalist? Jag försöker leva billigt ändå lever jag för 12000kr i månaden.

Anchored in Christ ✟

Mer
4 år 8 månader sedan #1171290 av Geta
Svar från Geta i ämnet Minimalist javisst, men hur?
Jag lever också för cirka 12 000 kr per månad. Har inga utsvävningar.
Mer
4 år 8 månader sedan #1171312 av notwoodstock
Den bästa fråga som jag sett här på år och dag.

P.g.a enligt Fantasio, i vad jag döpt till ”psychosis streak”, handlar jag över budget. Men gjorde iaf en för ett år sedan.

Ett drag av minimalism hemma är rena ytor, det är befriande!

Är mycket intresserad av tråden!
Mer
4 år 8 månader sedan #1171316 av Nissegossen
Har nu mindre pengar att röra mig med ännu har min gode man inte nekat ge mig pengar när jag sagt att jag behöver. Detta gör att jag själv dragit ner utgifterna, vilket har gjort är att jag själv sparar pengar men ser att jag behöver mer pengar, jag har nu minimum
dock kan det bli mycket värre men då vill inte
vara med.Det är tufft tillräkligt

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
4 år 8 månader sedan #1171318 av Amandara
Vissa prylar behöver man. Som tallrikar och bestick, ståltråd och målarskrapa. Skulle kunna tänka mig att ha lite taggtråd oxå. Jag har lite sisådär med grejer...mest bra att ha saker som jag använder. Är bra på att köpa på mig små finurliga saker som man behöver rätt som det är. Kitt, tändstickor och ljus, skor för olika tillfällen alldeles särskilt sparar jag på skor....rätt vad det är vill man ha just det paret. Som student levde jag som riktig minimalist. Jag, mina pluggböcker och min cykel. Och Hugo.
Mer
4 år 8 månader sedan #1171463 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Minimalist javisst, men hur?
Köp kläder, skor och annat på secondhand. Dator köper man begagnad hos Inrego för de säljer dyra företagsdatorer med hög kvalité. Maten rekommenderar bönsallad, sill och strömming.