Seriemördare? Vilket tema hade ni valt?

Mer
3 år 11 månader sedan #1255451 av Richard
Jag var inne på det i en annan tråd. Om ni skulle bli seriemördare, vilket tema skulle ni gå efter?

Det kan vara samma sätt att döda, lämna en ledtråd, att offren hänger ihop, m.m. Jag lyssnar på de tre svenska översättningar som finns av Chris Carter om kriminalinspektör Robert Hunter som jagar seriemördare, som typ varje nytt mord är det mest brutalaste han sett. Typ att bli flådd levande, få huvudet utbytt mot ett hundhuvud, att nån sticker upp fjärrstyrda knivar i underlivet, m.m.

Vad skulle ni bli? Typ "Ostbågsmördaren", som fyller offrens munnar med ostbågar, som signatur, efter varje dåd. Ni kan hitta på fritt!
Mer
3 år 11 månader sedan #1255452 av Geta
Jag vågar inte titta på sånt, för jag är rädd att jag får idéer och börjar mörda.
Mer
3 år 11 månader sedan #1255460 av memphis
Jag hörde talas om en seriemördare som samlade offrens näsor i en skokartong under sängen. Han tog också hud från sina offer och gjorde lampskärmar av. Gjorde starkt intryck på mig, eftersom jag kommer ihåg det.
Mer
3 år 11 månader sedan #1255464 av Vatten
Vet inte, tycker dock att det vore intressant att veta vad som drev Zodiac mördaren, något komplex om att vara smart och att överlista polisen på något vis. Verkar vara utomordentligt trist om jag får säga min mening. Bara att springa runt och mörda kräver ju sin motivation sedan att göra någon fjantig lek av det med brev och tramsiga "krypton" verkar kräva att mindervårde på så många fronter att jag somnar. Vilken fjantig gröt.
Mer
3 år 11 månader sedan #1255466 av Nissegossen
Det har aldrig föresvävat för jag

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
3 år 11 månader sedan #1255615 av Richard

memphis skrev: Jag hörde talas om en seriemördare som samlade offrens näsor i en skokartong under sängen. Han tog också hud från sina offer och gjorde lampskärmar av. Gjorde starkt intryck på mig, eftersom jag kommer ihåg det.

Det är nog Ed Gein du tänker på. En riktig mysfarbror...
sv.wikipedia.org/wiki/Ed_Gein