Min pappa o hans fru ska skiljas

Mer
5 år 3 månader sedan #1113273 av Richard
Nyss fick jag besked om att min pappas fru vill skiljas från min pappa. Blev först givetvis lite ledsen, men tror det blir bäst för min pappa. Anledningen är att hon vill vara ensam. Pappa kommer att köpa ut hennes del av lägenheten i centrala Helsingborg och köpa ut hennes del i företaget.

Hans fru är 73 år (pappa är 67 år), och den sista tiden har hon blivit allt mer dement. Även om pappa har påstått att det är åldersdemens, så märker jag själv att det är tecken på alzheimer. Min farmor insjuknade de sista 15 åren i livet i allt svårare alzheimer, så jag vet hur det ser ut. Min stackars farfar hade ett helvete med farmor sista tiden innan hon hamnade på hem.

Jag ska inte säga att jag inte bryr mig om henne, hon har sina bra sidor. Men vi har aldrig kommit riktigt överens... Hon har alltid klagat på mig, mest p.g.a. att jag "är lat" för att jag är sjukskriven o sånt. Nyligen hade hon o hennes dotter anklagat min pappa för att "ha länsat" hennes konto! Det har han givetvis inte!

De har äktenskapsförord som tur är, när de träffades var hon under skuldsanering hos Kronofogden, o min pappa är god för många miljoner. Bara lägenheten är värd runt 1,5 miljoner. Om han köper ut henne, får hon en 1/4-del som är hennes insats, som hon får klara sig på. Företaget är väl inte värt sådär jättemycket, några hundratusen kanske, o majoriteten är pappas. Alltså, nästan allt de äger står på min pappa! O han har redan kontaktat en advokat. Så det är jag inte orolig för.

Det jag oroar mig för, är att han ska börja dricka mer alkohol, han är lite som jag själv. Dricker lite för mycket ibland. Men i bästa fall går min mammas framtidsdröm i uppfyllelse, hon vill ibland bli ihop med min pappa igen.
Mer
5 år 3 månader sedan #1113400 av Admin1
Skall hon flytta in på demensboende? Du får väl säga åt din pappa hur mycket han får dricka per vecka. Överstiger han gränsen, så fram med batongen!
Mer
5 år 3 månader sedan - 5 år 3 månader sedan #1113419 av Nissegossen

Richard
min mammas framtidsdröm i uppfyllelse, hon vill ibland bli ihop med min pappa igen.


Ta vara på det Rickard, så du peppar din pappa att bli sams med din mamma och att de blir par igen, om så behövs tipsa din pappa om det här, tror din mamma är den som mest vill ha den om det fattas Caverject Dual
www.medicininstruktioner.se/pfizer/caverject/ Kompetensen finns på Urologen på det sjukhus ni har, samt att den går på högkostnadskortet
Dock, en stark varning överdosera den inte då försvinner verkan även om man tar högsta dos, såsom för mig tyvärr

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Last edit: 5 år 3 månader sedan by Admin1.