Köpa dator via Tradera

Mer
3 år 7 månader sedan #1282109 av Admin1
Är det någon här som köpt begagnad dator via Tradera? Har kollat man kan få en hyfsad 6-7 år gammal dator för 500 kr inklusive frakt,

www.tradera.com/datorer-stationara-c3_1202?sortBy=TimeLeft

www.tradera.com/datorer-barbara-c3_302393?sortBy=TimeLeft
Mer
3 år 7 månader sedan - 3 år 7 månader sedan #1282115 av zoegas
Svar från zoegas i ämnet Köpa dator via Tradera
Jag har köpt en del datordelar där. Är nöjd med vad jag fått betala och fått. Men tänk på att slutpriset brukar skena de sista minuterna.

Och det är skoj som fan med auktion :jubel

Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Last edit: 3 år 7 månader sedan by Admin1.
Mer
3 år 7 månader sedan #1282133 av memphis
Svar från memphis i ämnet Köpa dator via Tradera
Jag vann en auktion igår, fick en fin handväska för 35kr. Jag har även budat på ett par skor.
Mer
3 år 7 månader sedan - 3 år 7 månader sedan #1282328 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet Köpa dator via Tradera
När min nuvarande dator inte fungerar och den inte går att reparera, så skall jag köpa dator för 500 kr via Tradera. Har jag tur kan jag hämta den och slippa frakten på 125-250 kr. Idag så är gamla datorer ganska snabba och man kan byta till SSD-disk också. Jag har köpt datordelar också. I år köpte jag en SSD-disk på Tradera för 200 kr.

Inrego säljer begagnade datorer som de givit en översyn. Men alla deras datorer är inte billiga utan de tar för högt pris på budgetdatorer. Det som kan vara intressant att köpa av dem är begagnade företagsdatorer av hög kvalité. Skall man köpa av Inrego måste man Googla på nypriset för att hitta de dyra datorerna.
Last edit: 3 år 7 månader sedan by Admin1.
Mer
3 år 7 månader sedan - 3 år 7 månader sedan #1282667 av zoegas
Svar från zoegas i ämnet Köpa dator via Tradera
Att skruva ihop sin dator är det bästa alternativet. De på Inrego duger inte till att uppgradera med moderkort med mera. De är popnitade och platsen i lådan minimal. Ingen standard nätaggregat och så, de är specialdesignade. Har man en hyffsad låda så är tradera ett bra alternativ. Minne, processor och moderkort som man köper var för sig. Då kommer man undan med en billig peng. Ett nätaggregat håller i 20 år. Lådan säkert 30. Medens processorn 10 år.

Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Last edit: 3 år 7 månader sedan by zoegas.
Mer
3 år 7 månader sedan #1282687 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Köpa dator via Tradera
Skrev här klicka på skicka ingen längre text bara borttagen när jag skickat texten behandlade mina datorer och den jag har ett rent felköp säljaren sade utvecklingslicens höll på att trilla av stolen när han som fått uppdraget att lägga in systemet ringde och sade jag har blåst ut hårddisken och Win 10 ligger på den. Vidare sade han den är en modern dator skivan med koderna är ett 64 bitars system sade han det går inte att lägga in koderna de stämmer inte du kör en olaglig system då datorn har ett 32 bitars system 32 bitars datorer slutade tillverkas för över 10 år sedan just denna dator måste vara ett specialbygge säkert mycket bra. Han sade du köper billig skit som går sönder, varför inte bara gå in i en butik och mixtra inte med andra system du får en lagom dator för dina behov och en dator som fungerar, använd det som ligger på datorn var nöjd med det, det fungerar håll inte på att mixtra med andra system på datorn du får något som fungerar annat kostar bara pengar. Ren utskällning alltså

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum