Mår riktigt dåligt nu

Mer
3 år 9 månader sedan #1257357 av Hannah
Hej! Skrev här för några månader sen och skriver av mig lite igen om det går bra. Har försökt få hjälp under en lång tid , månader och har nu fått en tid till läkaren om en månad, men mår så dåligt att jag inte orkar vänta utan ska se om jag kan få en tid tidigare. Har sån ångest att jag inte orkar jobba , får attacker som gör så jag vill spy, när o vart som . Är ledsen , arg o rädd, kan i vissa stunder inte reda ut saker i huvudet, vet inte vem som säger vad utan allt liksom flyter i hop , känns lite som om jag står bredvid mig själv . Kan det vara en psykos på g ? Har varit fri i många år men det kanske börjar om nu? Kan man klara av sånt på hemmaplan el måste man bli inlagd? Familjen vet inget o har inte märkt nåt och ska jag då bara säga att nu ska morsan till psyket?! Hur funkar det med läkarbesök på psyk under Corona, får man komma dit ? Vc tar ej emot . Så tacksam om nån vill svara .
Mer
3 år 9 månader sedan #1257358 av Fantasio
Svar från Fantasio i ämnet Mår riktigt dåligt nu
Vad jobbigt! Jag hoppas och tror att man kan få läkartid även i dessa corona-tider. Hoppas det löser sig för dig.
Mer
3 år 9 månader sedan #1257363 av Zoidar
Svar från Zoidar i ämnet Mår riktigt dåligt nu
Man måste väl kunna söka akut?

Anchored in Christ ✟

Mer
3 år 9 månader sedan #1257365 av Fantasio
Svar från Fantasio i ämnet Mår riktigt dåligt nu
När jag blir inlagd oroar jag mig för hur mamma och pappa ska klara sig. Har man egen familj som du har oroar man sig för dem. Fullt fårståligt. Den restriktion som finns i min stad är att intagna personer ej får ta emot besök.
  • Pimed
  • Besökare
  • Besökare
3 år 9 månader sedan #1257370 av Pimed
Svar från Pimed i ämnet Mår riktigt dåligt nu
Jag vet inte hur det fungerar där du bor, men här där jag bor kan man söka hjälp. Du måste söka hjälp så du kan börja må bättre igen.
Mer
3 år 9 månader sedan #1257374 av wasp
Svar från wasp i ämnet Mår riktigt dåligt nu
Här jag bor är psykjouren öppen för akuta besök. Är nog så på många andra platser också!