Spam i e-posten

Mer
4 år 1 månad sedan #1232821 av boe
Spam i e-posten skapades av boe
Hälsningar kära i Herren.

Jag hälsar dig med namnet på vår Herre Jesus Kristus. Det är sant att detta brev kan komma till dig som en överraskning. Ändå ber jag ödmjukt dig att ge mig din uppmärksamhet och höra mig väl. Jag heter fru Flora Diomande från Amerikas förenta stater. Jag är 58 år gammal och är gift med Mr. Bakayoko Diomande som en gång arbetade med vår ambassad i Tyskland år 2002 och han arbetade också i en ambassad i Elfenbenskusten under en period av 16 år innan han dog.

Vi var gifta i 30 år utan barn innan han dog efter en kort sjukdom. Sedan hans död beslutade jag att inte gifte mig igen på grund av min religiösa tro. När min avlidne man levde placerade han in en summa på 4,5 miljoner USD (fyra miljoner, fem hundra tusen amerikanska dollar) hos en bank i Elfenbenskusten. För närvarande är dessa pengar fortfarande i bankens förvaring. Nyligen berättade min läkare att jag inte skulle hålla i de kommande fyra månaderna på grund av min cancersjukdom.

Efter att ha känt mitt tillstånd bestämde jag mig för att donera dessa pengar till kyrkor, organisationer eller god person som kommer att använda dessa pengar på det sätt jag ska instruera här.

Jag vill att du ska använda dessa pengar för kyrkor, välgörenhetsorganisationer, barnhem, änkor och andra människor som är i nöd. Jag tog detta beslut eftersom jag inte har något barn som kommer att ärva de här pengarna. Dessutom är min make släktingar inte nära mig eftersom jag utvecklar ett cancerproblem och det hade varit deras önskan att se mig död för att ärva hans rikedom eftersom vi inte har något barn. Dessa människor är inte värda denna arv. Det är därför jag tar detta beslut att kontakta dig och donera denna fond till dig för att du ska kunna använda den till välgörenhetsarbetet.

Så snart jag har fått ditt svar kommer jag att ge dig kontakten med banken i Elfenbenskusten där dessa pengar deponeras av min make innan hans plötsliga död, också kommer jag att instruera vår familjeadvokat i Elfenbenskusten att utfärda ett brev om auktorisation till banken som bevisar dig den nuvarande mottagaren av dessa pengar. Jag vill också att du alltid ska lägga mig i din dagliga bön.

Varje försening i ditt svar kan ge mig utrymme att leta efter en annan bra person för samma ändamål. Försäkra mig om att du kommer att agera i enlighet med det jag angav här.

Tack och förbli välsignad.

Din syster i Herren,

Fru Flora Diomande,
Mer
4 år 1 månad sedan #1232832 av Geta
Svar från Geta i ämnet Spam i e-posten
Hur tror de att de ska kunna lura dig?
Mer
4 år 1 månad sedan #1232844 av Inwatto
Svar från Inwatto i ämnet Spam i e-posten
Typiskt Nigeriabrev . De är i maskopi med banken och om man svarar på ett sådant brev, vill de man betalar någon avgift för att kunna avsluta kontot. Betalar man, ser man aldrig dom mer (och inga pengar).

Prata inte med hat i munnen!