Jag finns inte!

Mer
4 år 10 månader sedan #1154341 av Richard
Jag finns inte! skapades av Richard
Idag gick min f.d. väninna o min ex-tjej förbi när vi höll på att fixa inför vårt konstarrangemang. Men de hälsade inte ens! Förr knullade vi alla tre en del tillsammans så jag tycker det är dåligt att inte ens hälsa... :evil:

Min f.d. väninna blev sur, då hon postade en artikel på Facebook om något med negrer, o jag skulle skoja till det så jag postade en bild på en påse grillkol. Då blev hon skitsur... :tänk Ok, att folk kan ta illa upp för det, o det var dumt, men man behöver väl inte bryta kontakten för det?

Ok, att hon inte vill hälsa, hon röstar ändå på FI! Men jag har inget otalt med min ex-tjej, men väninnan är väldigt bra på att manipulera folk, o mitt ex har borderline, så jag tror hon har manipulerat i henne att jag är ond! O eftersom mitt ex inte bor i samma stad har jag inte sett henne på ett tag.

Det är väl möjligt för att jag inte såg dom själv o de inte såg mig, eftersom jag såg dom först när de hade gått förbi torget o såg bara dom bakifrån, o då var de för långt borta.

Eller så är alternativet att jag inte finns! Nån kanske tänker på filmen Sjätte Sinnet... Ja, så typ? Jag är död o är bara en osynlig ande! Jag låtsaspratar med mina vänner, o det jag skriver här kanske inte postas på riktigt, mer än i min hjärna!?
Mer
4 år 10 månader sedan #1154377 av Fantasio
Svar från Fantasio i ämnet Jag finns inte!
Om de såg dig o inte hälsade var det dumt. Men det behöver inte betyda att de brutit kontakten.
Mer
4 år 10 månader sedan #1154384 av Inwatto
Svar från Inwatto i ämnet Jag finns inte!
Vi ser dig, Richard! Fast, jag kan kommunicera med döda, så det är inget bevis för att du lever, mohaha. Skulle tro att dina vänner var upptagna med en intressant konversation och de tittade inte in i lokalen där du var.

Prata inte med hat i munnen!
Mer
4 år 10 månader sedan #1154403 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Jag finns inte!
Släpp och gå vidare det är inget att fundera på.

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
4 år 10 månader sedan #1154409 av MsTibbs
Svar från MsTibbs i ämnet Jag finns inte!
Tänk på snälla personer istället! :)
Mer
4 år 10 månader sedan - 4 år 10 månader sedan #1154418 av Nissegossen
Svar från Nissegossen i ämnet Jag finns inte!

Inwatto skrev: Vi ser dig, Richard! Fast, jag kan kommunicera med döda, så det är inget bevis för att du lever, mohaha. Skulle tro att dina vänner var upptagna med en intressant konversation och de tittade inte in i lokalen där du var.

Ungefär samma Inwatto, fast döda, ja, det vet man inte de inom mig tycks mig vara i högsta grad levande. Men när jag var inlagd på sjukhus förra året och jag begärt ett mörkt tyst rum och jag fick det var det något som ryckte stark i madrassen jag låg på och jag hade mobilen och lyssnade i hörlurarna tände jag skärmen i det ljuset hade jag sett om någon var där. Jag hörde någon harkla sig jag sade bara gå härifrån du har inte här att göra. Senare såg jag det vad jag trodde var toa, förstod senare att det var en garderob och helt plötsligt var det ett intensivt ljust där. Jag sade igen gå härifrån du har inte här att göra.

Det krävs mer om jag skall bli rädd. Personal som vet historien från förr har berättat att nattsköterskan såg en ljus vad säga kvinna, de kallade henne vita frun och det var enligt historien en sköterska som dött på sjukhuset och alltid visade hon sig och ja, just nu känner jag varma vänliga rysningar runt min kropp. vita frun ledde nattsköterskorna rätt till en patient som omdelbart behövde livsuppehållande hjälp och det sägs att många blev räddade till livet på det.

När nyligen avlidna kommer till mig, såsom det att jag rös. När jag märker att någon kommer till mig säger jag lågt gå i herrens frid icke heller jag dömer dig. Lite sorgligt om de inte tar sig vidare, då hamnar de i limbo och de kommer ingenstans de får stanna på planeten de kommer inte vidare där Inwatto där har du dina döda skulle vara intressant att höra vad de säger om jag.

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Last edit: 4 år 10 månader sedan by Admin1.