DNA, framtidens astrologi?

  • Victor Rangner
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
19 år 1 månad sedan #9355 av Victor Rangner
DNA, framtidens astrologi? skapades av Victor Rangner
Det diskuteras nu mycket om fördelar och nackdelar med DNA och DNA-register. Men visst öppnas en helt ny värld för oss, om vi funderar vidare på en DNA-värld. På ont och gott.
Idag frågar många osäkra människor astrologer och medier om sådant som partners, arbete, fritidssysslor och semesterplaner.
Anta att man har sin DNA-kod i ett chip i klockan eller mobiltelefonen. Till den kan man lägga till förväntningar och önskemål. Så istället för att förlita sig på förälskelser och passioner, kan man kontrollera sin relation och finna fram till "rätt man på rätt plats".
Istället för att gå skolor och utbildningar för sådana yrken som man alls inte kommer att passa till, kan den gentiska koden hjälpa en till rätt boende, rätt livspartner och hur man bör leva sitt liv.
Som talesättet säger:
"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"! <!-- s;-) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_wink.gif" alt=";-)" title="Wink" /><!-- s;-) -->
Mer
19 år 1 månad sedan #9361 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet DNA, framtidens astrologi?
Det kan nog ligga en del i det du säger, men forskningen har inte kommit så långt ännu. Först nyligen har man kartlagt det mänskliga DNA:t och det kommer att ta lång tid innan man kan dechiffrera den genetiska informationen och kunna relatera till olika händelser i livet. Jag tror det kan nog ta minst 50 år innan din vision är verklighet. Människan är komplex och särskilt beteendet.
Mer
3 år 2 månader sedan #1313468 av Nobel
Svar från Nobel i ämnet DNA, framtidens astrologi?
Intressanta tankar.

Ser fram emot den dagen ett DNAtest kan berätta vilken antipsykotika som passar vem bäst, eller vilken effekt/biverkningar en kan förvänta sig
Mer
3 år 2 månader sedan #1313600 av Admin1
Svar från Admin1 i ämnet DNA, framtidens astrologi?
Sådana tester för antipsykotika har man jobbat med och jobbar nog med fortfarande.