Även på bilden verkar Hannes Qvarfordt drabbad av saxen

När SVT1 sände den nyligen avslutade programserien Djävulsdansen, fann jag anledning att framföra kritik mot det valda perspektivet.

Jag gick då in på SVT:s hemsida och chatten, som följde på varje avslutat avsnitt, och försökte där få svar på mina frågor.

Under en timmes tid skickade jag mitt budskap säkert ett tiotal gånger, utan att det syntes i flödet.

Däremot flöt det in en ström av nästan identiskt lika hyllningsinlägg, från kl. 22 till kl. 23.

Givetvis utan belägg, anade jag ändå någon form av filtrering, eftersom det framstod som orimligt, att inte en enda chattare hade någon kritik att framföra.

Läs mer i RSMHBloggen.

Kommentar  
Första gången jag läste vad Hannes skrev i RSMHBloggen trodde jag att det var en scientolog. Skulle gissa att man på SVT trodde samma sak och ignorerade honom eller censurerade honom. Det förekommer att lite extrema åsikter censureras i media av journalister, som tycker de är felaktiga.

Samtidigt Hannes har inga bevis för sina åsikter om psykoterapi. Det är bara KBT som har klart bevisad effekt, men dock ej vid psykos. Annan psykoterapi är mer tveksam och den är också dyr.

Quoting Geta:

Hannes Qvarfordt gillar psykoterapi och är emot den biologiska grenen av psykiatrin. Därför gillar nog psykologen honom.



Helt sant. De flesta psykologer motsätter sig den biologiska synen. Kontakten med patienter har väl gett dem sanningen.
Hannes Qvarfordt gillar psykoterapi och är emot den biologiska grenen av psykiatrin. Därför gillar nog psykologen honom.
Min psykolog rekommenderade mig att läsa Hannes Qvarfordt på RSMHs blogg. Min psykolog sa att han är intelligent.
Det beror kanske på att Jan Helin från Aftonbladet blivit chef på SVT.