Lilla Torg i Malmö

Några veckor efter att det slogs att fast att den 20-årige mannen inte var allvarligt psykiskt störd knivhögg han en man med 15-30 hugg – mitt i folkvimlet på Lilla torg.

Nu har han undersökts igen – med motsatt resultat.

Läs mer i Sydsvenskan. Tack vnv för tipset!                                

Kommentar  
Admin- En kille hans föräldrar hade samlag i den lya han så småningom skulle få bo i. Schysst, läge dels de och ny-renovering som pågick i- dar/dagar å evigheter. Han var lössläppt. Men en gång fick han prestations ångest fest vis. Han kom inte i rätt stämning dito... Eller vad man ska säg. Han hade sin spel konsol på och då nischade så nischade han in sig på fotbolls spel, skicklighets graden var omfattande säkerligen det tror jag inte en sekund på att "den inte var". Det blev väl än del extasy o liknade på fest mest av delen på festerna, lite populistisk vemod sådär. Han balla ur i klassen för att han vatt på syster sin sexuellt. Jag målar upp ett scenario. Jag är underst i mitten. (3 i längorna). Och drönare som han var var det idioti. Han var barn bara. Han hade missbruk problem och en begynnande panikångest. Nu é han ett vårdpaket med utåtriktad gentemot min fd bostödspers. Som väl vid det hära laget är absinta.
Processen med psykiatri är ibland märklig,
Ja, sjukdomar kan skifta. T.ex några år före första psykosen är man i regel frisk. Om diagnoserna växlar beror det oftast på att sjukdomen skiftar och inte diagnosfel. Här anföll han före andra diagnosutredningen en främmande man, medan tidigare någon han kände och var förbannad på. Jag tror den detaljen var viktig att han kunde bli farlig för vem som helst. Då börjar det lukta vansinnesdåd och skandaler.