Lovisa Rydén

Jag har bipolär sjukdom med hallucinationer, jag har adhd, jag har pmds (premenstruellt dysforiskt syndrom) och jag är högkänslig.

Det är en speciell kombination; som om livet designat min hjärna för att döda mig så snabbt som möjligt.

Många gånger har den nästan lyckats, men idag är jag stabil.

Läkaren vill inte skriva ut ADHD-medicinen, som fungerar för henne.

Läs mer i RSMHBloggen.

Kommentar  
Lovisa kunde via kommunen skaffa ett Personligt Ombud, som får kämpa för att hon skall få medicinen hon vill ha.
Schizofreniförbundets hemsida var ganska dyr, så de fick 700 000 kr av ett läkemedelsföretagför att anlita ett företag, som byggde hemsidan. Antagligen betalar de en summa varje år för uppdateringar mm. Det är dyrt att anlita hjälp. Schizofreniförbundet och RSMH får statliga pengar varje år, som krävs för att det skall gå runt för dem. viska är mer fristående och oberoende än andra.
Schizofreniförbundet var sponsrat av ett läkemedelsföretag för att kunna ha råd att bygga en hemsida. De var tvungna att ta hjälp med det. Admin1 är självlärd i data och har byggt upp Viska på egen hand. I september 2019 fyllde Viska.se 18 år.
Ingen är intresserad av sponsra viska.se. Läkemedelsindustrin har sponsrat Schizofreniförbundet tidigare, men ej på senare år. De är intresserade av patientföreningar. Vi har ingen kontakt med viska.com eller någon annan sajt.
Viska.se är inte sponsrat av läkemedelsindustrin. Inte av någon annan heller. Admin1 betalar webbhotellet ur egen ficka. Viska.com har inte med Viska.se att göra.
Varför är ni sponsrade av läkemedels-
industrin?
Vad har ni för koppling på viska.se med viska.com?

Det verkar skumt och lite kul för er på den sidan.

Jag tar även kontakt med viska.com.

/Berry
Är det främst på grund av att det förekommer att patienter säljer medicinen vidare?