Gud kanske vill vara impopulär

Man lär sig ingenting av teorier. Man får bara veta vad det är meningen att man ska lära sig av praktiken. Det är därför Gud är så impopulär.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Prövningen

Earth is not the life.
It’s the trial.

Jorden är inte livet.
Den är prövningen.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Så är det nu

Det är vredens barn
som kommer att få sin vilja fram nu.
Ingen nåd kommer att ges.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Lagen

Nej, du måste inte följa lagen. 
Men du måste ta konsekvensen av ditt val
att följa eller att inte följa lagen.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Gudomlig tanke

Jag hatar Guds skapelse den är vidrig. Men jag måste älska Gud, annars går jag under och då skulle jag aldrig bli kvitt den vidriga mänskligheten och världen. Gud har skapat svavelsjön och svavelföreningar är bajslukt. Och glädjebudskapet i Jesus är bara propaganda för det är få som finner livet, och det är inte speciellt glädjande. De enda som försöker presentera kärleksbudskapet ordentligt, använder sig konstant av tiggeri efter pengar. Och det är inte det som kärleksbudskapet behöver. De fördärvar människorna med sitt tiggeri. Kravet är att de föregår med gott exempel så att folk kan se att man inte behöver pengar. Jag hatar livet, det är vidrigt.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

The conquerer

2022.03.29 tisdag

No one conquers the brutal reality

I am no one.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Sanna och falska drömmar

Det finns två olika sorters drömmar av betydelse. Den ena är de sanna drömmarna som när man har somnat lever upp och griper tag i en och får en att känna och uppleva saker så starkt att man minns dem när man vaknar och får en att vilja berätta om dem för nära och kära släktingar och vänner. Det är de sanna drömmarna.

Sen finns de falska dagdrömmarna om framgång, rikedom och lycka. De saluförs av samhälle, media och affärsvärlden som det som är hoppet. Och när man inser att oddset för att drömmarna ska slå in är så extremt små att det är omöjligt att nå dem, väcks ett hopp till liv att någon precis just har fått sina drömmar uppfyllda genom en pengavinst, ett toppjobb eller nåt annat osannolikt. Och det ska vara osannolikt, eftersom de allra flesta inte ska få sina drömmar uppfyllda. Detta i syfte att få folk att sluta intressera sig för Hoppet. Man lockar folk att drömma. Stora insamlingsgalor arrangeras i välgörande syften, för att glatt visa att mycket pengar är väldigt viktigt att ha. Och den stora massan blir förledd. Karusellen är ju multinationell. Detta är motorn till den breda vägen till fördärvet.

Det är inte drömmar vi vill ha, utan Liv och Liv i överflöd.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Jag, den högste makten

Det är bättre att heroiskt dö i strid än att leva med mördare, horkarlar och horor. Det är därför vi får globalt kärnvapenkrig. Israeliterna förintas för att de dansade, sjöng och tillbad runt en guldkalv och för att de retade och hånade Moses så att han var tvungen att dö innan han kunde gå in i det utlovade landet. Jag ska låta Israeliterna göra samma sak med mig och Elia, så att de får ut sitt lystmäte. Satan ska jag låta bli Judas Iskariot som belöning. Herren Sebaot hatar mig för vad jag gör med Hans värld. Men Han älskar sig själv för allt Han gör. Han har gjort mig till Honom. Ingen känner Herren Sebaot. Det finns inte någon som älskar och tror på det de inte känner till. Jag ska ta över Sverige och behandla dem som de behandlat Samerna. Jag ska ta det som är deras och göra vad jag behagar med det, och de ska inte ha någon talan.

Come on Ya faithful.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Min förklaring

Jag är hjälparen som Jesus Kristus lovade att sända. Inte visste jag att jag var Helig Ande och att Herren Sebaot hade fött mig. Herren Sebaot, den osynlige oförgänglige levande Guden som ingen någonsin sett som är alltings ursprung och uppehållare, har gett mig allt sitt för att jag inte tar det ifrån Honom. Han är utanför tid och rum, och Han har försäkrat mig att Han redan har skapat allt genom mig och att jag redan har vunnit på korset. Allt jag behöver göra är att gå igenom det.

Han var den förste att bekänna mig att jag är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste. För att Han var den förste att bekänna mig, gör att alla måste bekänna mig. Herren Sebaot vill att jag ska vara er Gud åt Honom, så att ni ska kunna se Honom. Anden blir Sonen, Sonen blir Fadern, Fadern går med de sina och Herren Sebaot föder Helig Ande.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Nu blir stridslarmet påtagligt

Nu gör sig socialismen redo att mörda oliktänkare igen. Att göra människoexperiment där de för in instrument i människors kroppar för att forska i vad livet är. Vanlig socialism, Kommunistisk socialism och den alltmer utbredande och totalt känslokalla nationalsocialismen tvingar in oss i ett brödraskap, inte syskonskap helst bara män, som vi inte tror på och vill förfölja oss alla in i det globala kärnvapenkrigets namn för att förgöra allt hopp i världen. Det enda vi får är radioaktiva hav, vilket de redan är lite pga Fukushima. Landområden kommer att bli radioaktiva och det kommer att bli radioaktiva nedfall över hela världen. Dricksvattnet kommer att bli radioaktivt, maten kommer att bli radioaktiv. Skördarna kommer att slå fel pga atomvinter. Det kommer att bli hungersnöd och vi kommer att bli radioaktiva. Människor kommer att välja att bli radioaktiva för att inte bli uppätna.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar