Effektiv och hållbar IT-livscykelhantering

Vi erbjuder företag och organisationer en komplett livscykelhanteringslösning för IT-utrustning med enkla lösningar för finansiering, IT-Asset Management och återtags- och utbytesservice.

Läs mer arrow

IT-livsyckelhantering

Vi banar väg för en grönare och mer produktiv IT-användning

Vi tror på en värld där du köper tillgång till teknik - inte ägande. Där du får åtkomst till grundläggande IT-infrastruktur, ett sofistikerat IT Asset Management-verktyg, möjligheten att uppgradera till ny teknik utan att riskera budgeten och förstklassig hjälp med att återförsälja eller återvinna den gamla utrustningen på ett ansvarsfullt sätt – allt detta till en låg och förutsägbar kostnadsbild med hållbarhet i fokus.

smartare investering av teknik

Tillgång istället för ägande

Vi har tittat på det traditionella sättet att äga IT-utrustning och ifrågasatt alla delar i den processen. Vi erbjuder istället ett helt nytt sätt för förvärv, förvaltning och utbyte av IT-enheter paketerat i en finansieringsorienterad livscykeltjänst.


Läs mer

hörnstenen i vår livscykelhantering

Förenkla IT-administrationen med ITAM

Kontrollera och hantera dina IT-tillgångar mer effektivt med 3stepIT:s IT Asset Management-verktyg. Få vetskap om var utrustningen befinner sig, vem som använder vad, vilka kostnadsställen de hör till och automatiserade aviseringar om när i tiden hyreskontraktet för dina enheter löper ut - allt via en och samma plattform.


Läs mer
 
hero-platform-laptop-angle-cropped hero-platform-laptop-angle-cropped

sälj din begagnade IT till oss

REstepIT

REstepIT är en självständig tjänst vi erbjuder företag och organisationer som vill göra sig av med förbrukad IT-utrustning på ett hållbart sätt. Vi köper enheter såsom stationära datorer, laptops, läsplattor och smartphones för marknadspris. Därefter utför vi en dataradering av enheterna innan de rekonditioneras för att få ett nytt och förlängt liv. Genom att använda REstepIT kan du minska ditt elavfall och ditt klimatavtryck.

Läs mer
möt våra kunder

Support med mångårig erfarenhet

TDC-denmark
anticimex-norway
L-O-sweden
ikomm-norway
Lernia-sweden
ISS-denmark
nets-denmark
kappala-sweden
Riks-sweden
braathe-norway

kundcitat

Omdömen från våra kunder

Att gå över till cirkulär IT har inte bara inneburit att White Arkitekter lever ännu mer som de lär när det kommer till hållbarhetsstrategin. Övergången har också lett till en mer kostnadseffektiv hantering av IT-utrustning. 3stepIT är ett bra exempel på när ekonomi och miljö går hand i hand.

Peter Leuchovius
CIO på White

EN GRÖNARE MILJÖ

Hållbar IT gör skillnad

Vi är stolta över att kunna hjälpa företag världen över att konsumera teknik på ett mer hållbart sätt.

Läs mer

Hållbar IT-livscykelhantering

Bra för både er och miljön

Kontakta oss