Så som det står i title raden start.
Hemsidan om Carl Erik Vilhelm Mattsson, Scanner Cicret som Internet webb söksupport, Etren Masen i endast Cors och Eraon 10.87112%
Så som det står i title raden slut.

Välkomstord ursprungligen skriven på Svenska för minst
16+ åringars ålders kropp och dem som inte vill förstå
vad ett år på 12 månader äro får skylla sig själva.
Samt olika för vissa sidor i inom 'reformeringen' (lagen)!

Hemsidan har inte syntes tyvärr.
Ni som tycker, det är för brett
att läsa, så anpassa webbläsarens
ruta, till en mer bekvämlig ruta.

Först en varning. Vart dig än klickar
inuti denna, hemsidan sidor, kommer det
upp reklam sidor. På grund av upptäckten
ut fördes när den skulle besiktas efter klagomåls
rycken på stan. Gäller dock vart ända sida inom
hemsidorna. Samt återkommer efter Angelfire´s motton.
Problem har uppkommit av sidornas visning,
åtgärdens delar är på väg sakta men säkert.
Trots det så har jag endast översättaren så
som ett nära program via medlemskapet i Google.
Uppdaterings hastighet minst en fil per månad.

Har svårigheter, att stava rätt, och läsa rätt, samt tala
ut rätt, och höra rätt, vet inte själv när jag ljuger,
på grund av att dagboken, inuti hjärnan är som den äro,
det vill säga, lika med handikappet Dyslexi! Medan jag
satsar på sanningen, så långt jag bara kan inom skriften.
Så som, jag måste träna, varje dag, inom att skriva
av mig, inom det som behövs, skrivas ner, samt lägga upp,
inom mitt eget tycke av material. En hel del inom hemsidan är
i formatet HTML dokument och annat i RTF dokument, som packas
med WinRAR packnings programmet, som inte har Google översättaren.

Vidare finns det en psykologisk sjukdom, som går ut på
att endast, sabotera för andra, och sådan är inte jag.
För än jag har tillstånd till det inom dess land jag bor.
Inom Internet är jag en vit hatt med svart banner, eftersom
jag måste vara elak när andra bryter mot diverse igenkännbara
lagar. Så som jag känner till samt fortfarande lär mig. Dess arter
Hacka lika med vördnad, vit hatt. Cracka via följa Svenska lagen,
inom att vara svart banner, på Internets adressernas länk fälten.
Dess tider är efter tid och lust inom känslan av att programmera.
Det födelse språket kan jag endast i Eraon adressfältet och Cors
inom dokument samt C+++++ även det inom dokument upp till ett text
krångel fram till nivån 10.87112%. Plus bara lite inom HTML med
lärdoms starten 1995 efter Kristus och fortgår framåt med ett enormt
tack till dess historiska Passagen för dess HTML kunskaps material.

Inledningsord:

Denna Herrgård är ursprungligen skriven på 4/5+ Svenska, med året 1997 betyg sättning. Där mina sidor kan innehålla text av 2/5+ Amerikanska, med Svenska betygsättningen 1989. Har efter tid äntligen hittat Google översättaren. Medan kom bara ihåg att jag har så kallade Dyslexi. När den dagen kommer då jag kan en bättre Amerikanska, så kommer det ungefär bli översättning till dess art av Engelska aksent språk. Eftersom då och då 'skriver jag från hjärtat' (ett talesätt). När dess böckers RTF sidor är renskrivna till fullo, så packas till RAR formatet. Vidare dess rollspels kartor kommer att RAR packas. Dess språk består endast på Svenska.

Denna omgångs Internet Herrgården inga datum och klockslag samt denna Internet Herrgården försöker hålla sig inom Internet Explorer 2.0 inom HTML text programmerings lagar, dock utom Google översättaren. Vidare äro denna författaren inte alls något Jehovas Vittne. Varför en fil in om dem? Ja texten blev helt enkelt för stort att läsas om dem och lite om mig själv som författaren in flagnat.

Skrivelsen:

När Internet Herrgården blev över 100 KB, är det för mig obegripligt att uppdatera en handbyggd Internet Herrgårds sida, på en hel dag. Eftersom jag inte sitter med Internet herrgården, hela dagarna. Samt 100 KB tager för min del inom 12 timmar att läsa igenom och samtidigt leta efter egna stavfel eller andras 'lögner' (illa sinande hackers).

Frågor om vad som kommer att finnas:

Dess text som är blå eller rosa linje under? Jo det kallas för en länk som man klickar på för att komma vidare till dess sida som ligger under länken. Varför står det inte som det ska stå i bokstavs ordnings form? En del filer innehåller endast noteringar och anteckningar eller så vill jag att det ska stå så inom dess ordning. Eder som jagar efter att klicka bort alla blåa länkar får eder själva skylla över att inte ha beläst hela Hemsidan så som Internet Herrgården. Och vidare inom det större Internet ni kommer ifrån så får ni skylla eder själva inom att ha jagat efter länkar.

Hur backar man? Jo det finns anordnat inom din webb läsare. Om din webb läsare inte har någon sådan möjlighet så backa i adress raden texten och ändra i adress raden till minst https://www.angelfire.com/ar/cevm2/ och lägg till exempelvis index.html eller se stavelsen på bannern och dutta sedan ner Enter tangenten. För att åter komma till starten på denna Internet Herrgården. Vidare är den inte skriven för 'lathundar' (talesätt). Vidare så går det inte att klicka tillbaka dess blåa länkarna, för en man har tömt en viss art av Internet papperskorg.

Om mig själv? Ja. Men inte för mycket.
Det psykologi läkaren ber mig skriva om med hot inom deras art av ADHD med inläggning? Nu mera vill jag helst skriva ut det på papper sedan får dom med hjälp av en scanner apparatur in dem till digitalt och sprida det vidare, helst inom lagen. Medan det ville inte dem inom psykosvården. Då måste den som läser, taga sitt eget ansvar, inom att dem inom psykosvården tvingar mig, att skriva inom deras påstådda ADHD, inom annars inläggning så som ett farligt hot från dem medan dem vill endast bort förklara sig inom varför dem inte vill be läsa sig själva.

Blogg? Det som betyder ju dagbok och det kommer det att inte bliva av.

Spel? Strategirollspel som är svårare än vanligt tärnings rollspel, samt ringrostig på att inom kunskaps hjärnas område räkna. Uträkningar som Bråk och Division kan inte kunskaps hjärnan inget om längre. På grund av forna barn som ville veta mitt max och sedan kunde dem inte förstå längre än till siffran 3. När jag senare ville räkna själv blev det bara inom plus och minus samt lite multiplikation efter den dagen med barna på ett viss avstånd i närheten av en buss hållplats så som en pinne med en skyllt ovanpå, mer kan jag inte förklara inom dess olyckan året minns inte hittills. Medan jag har kunnat räknat i Bråktal och Division en gång i tiden. Det var i kunskaps hjärnan det.

Skrivelser? För det mesta fantiserade böcker inom blandat med WinRAR packade RTF filer på endast Svenska samt text arten av HTML med ett Google program som översätter i endast text format.

Bilder? När jag har blivit van vid dess Paint, via klicka fram inom rutorna.

Grafiker utbildad? Nej inte inom klickande för hand. Där min första logotype som tog mig två år att tillverka inom åren 1997 till 1999 inom dess skugga inom att först skriva texten med svart, att endast klicka mig fram samt säkerhetspara via en 1,44 MB diskett, jo ni på den tiden var det så att man hade disketter inom att säkerhetsspara filerna.

Spelprogram? Där jag skriver en avhandling om dem cirka 4x13 + 27 spelprogrammen jag har köpt hem. Dem som är inom Schack tänkande för min del. Medan dem i real tid gör det mycket svårare för min del. Samt en smugglare har uppdagats inom min lägenhet att denne stal från mina spelhyllor utan att fråga till låns och låna ut vill jag verkligen inte.

Scanner Games? Det finns en länk in till dess sida ja. Medan var inom min Internet Herrgård? Det får dig leta själv. Eftersom dig hittade hit, samt det mesta programmerad med hjälp av min hjärna. Inom att det finnes på Skr2 rymdskeppet i någon av spelservrarna där för eder med STB-appen till mobilen eller datorn.

Start filerna:

Lite om mig själv - Tills läkarna kom över mig med deras tvångs ADHD med hot om inläggning till och med. Medan dem vägrar att själva läsa och skyller ifrån sig samt bortförklarar sig inom att jag ska inom deras ADHD fortsätta besvara på just läkarnas frågor via min hemsida.

Scanner Thought Brain - Dess hjärna tjänsten, för endast dess goda sidans sak skull. Som inte är lika mycket uppdaterad så som den är i Skr2 skeppet. Där lagarna som jag försöker lära mig är inom Internet lagarna för Svenska och Amerikanska.

S.C.A.N.N.E.R. - så som en åter antagande Internet sysselsättning, ja alltså inte ett hej vilt företag som behöver anställningar. Framtida Logotypen? Jo den svalde papperskorgen i ett sådant nafs, av att jag inte tänkte mig för. Samt hittad, inom en annan Internet sida, där jag var medlem, samt äger bilden, vidare tog det totala två år att klicka fram den i Paint, för först starta inom Microsoft Windows 3.11 årets start 1997 tills färdig någonstans inom året 1999 inom tidiga Microsoft Windows 95 SE.

Scanner Cicret Intelligenta Enheten - en sysselsättning även den start 1995 medan tack vare böckerna på biblioteket från läsa start våren inom året 1983 inom dess Fakta ord jag ville veta mer om inom att få lära mig. Där det blev för mycket eftersom när min neutrala hjärna kroppens hjärna var inom 21+ års ålderskropp så får man plats med 7 språk enligt min Himmelske Fader. Och det hade gått åt 6,5 inom kunskaps hjärnan. Innan hjärna blev tvingad till att trimmas via en biverkans av en viss spruta, och avslutas den tvärt så kan jag inte ens äta med besticken inom fyra veckor, har jag fått erfarit själv.

Skrivhörnan - Där jag hade viljan till att lägga upp, inom Paradox Kingdoms Fictons. Där det finns en levande viss version, i min hjärna. Inom din hjärna också trots att dig inte vet om det riktigt ännu. Angående dess Paradox Kingdoms Fictons filen. Får enligt rösterna inte ens uppdatera den klart, för än dem kommer och stör mig, samt hacker inom Gråhattar älskar att förstöra den eftersom den närmar sig 100 KB.

Strategi Rollspel - En hobby inom dess områden, jag tycker om att spela, skriva, skapa på mina egna kampanj moduler. Därför blir det som böcker av dem, se vidare i skrivhörnan. Om dess filer inom RTF formatet inte finns med till var och en kampanj, så äro det inte mitt fel, dock packad inom WinRAR som dock äro endast skriven på Svenska hittills.

Slutord för denna sida:

Vidare hade jag så bråttom att tvångs tömma av på tryckningar av en art av Albin Andersson med attacker inom datorers koder. Så. Det mesta inom min förra Internet Herrgården att jag inte noggrant tänkte mig för. Den har även en gång i tiden varit över tre megabyte i texten och det var inte trevligt att den blev ondsint hackad nära varje dag. Och inom spekulationer så var det på grund av att dem var avundsjuka på min ärlighet och dess kunskaper jag har fått via skolans Bibliotek och Stadsbiblioteket inom har läst på för mycket, inom mellan våren 1983 och sommaren 1995-06-01 inom ett mycket bråttom studerande. Sedan när jag behövde skriva av mig kunskaperna, så blev det först i små prat i text via Internet och sedan lagom stora uppsatser via min dåvarande hemsida.

Först efter att har skrivit av mig hemma på min dåvarande mekaniska Adler skrivmaskin seen sommaren 1995. Det var före innan jag startade min hemsidan Internet Herrgård hemma med en 93,3 MHz dator med ett företag starkt V90 systemet för modemet året 1999 och 32 MB RAM till den datorn. På den tiden vart det billigare att stänga av Internet anslutningen när läsa sidorna blev för stora att tanka samt ladda ner max 100 Kilobyte av dess Internet. När den vart större än 32 MB RAM inom det totala mjukvara data, så ledde det till ett error i visnings texten till och med. Att tålamodet fick sitt pris att med pilen skrolla söka efter vidare information neråt till dess error inom text utförande. Hur mycket plats Internet Explorer 5.0 tog i RAM på den tiden har jag fortfarande ingen uppfattning om.

Inom dess fantasi kan man ju tycka att det bara är att öppna ett nytt dokument, medan verkligheten av mjukvara Internet inte går med på dess sakfråga inom att tanka längre ner, när RAM är slutförd. Medan när dator handlarens butik säger att det inte går att trycka i mer RAM till dess moderkort, 'så står det i plånboken' (talesätt) att spara till en ny dator om man inte åter hittar till en nyare version till exempel ett Disk RAM program, som omvandlar en del av hårddisken till RAM, dock max dess dubbla RAM totalt. Sedan 2014 bytte jag även bostads adress för 3:e omgången enligt dess behandling jag går igenom. 2021 upp köptes Comhem upp av Tele2 inom någon laglig orsak. 2022 har bytt ut routen. Idag kör jag med ett Tele2 modem, som enligt hårdvaran går att koppla in en lite modernare telefon, dock inte mobilen. Datorn hårdvara nu mera då? 27,5 GHz och RAM vet inte så noga medan uppgiften är på 16 Gigabyte och det tycker datorns hälsa program att det är för lågt.

Samt av någon orsak, inom att fått kännedom, så måste jag då och då ta semester, från min hemsida Internet Herrgård och datorn. Medan hemsida lagen inom Angelfire policyn, versionen 1995 minst en gång per månad, inte per vecka skriva eller editera någonting. Vidare en händelse inom 2015-07-någonting, att hjärnan fick nog av dator texten också. Tills yttre kunskaps hjärnan hade vilat sig från det också. 2017-07-10 lade peka klickaren muskeln av som gjorde inom överansträngd utförde ett ont medan nära ett aj i var gång jag klickade med min högra hands pekfinger.

Det var inget annat till att utföra än att lägga sig och vila. Den reaktions nervsignalen finns någonstans på höger sidans axeln för den som äro högerhänt. 2020-03-02 klockan 06:00 avkänningen inom ögonen, att inte ens tåla varken dator skärmen eller TV skärmen med DVD-skivor vid dess tillfället, på ett bra länge framåt. Fy vad ha det tråkigt att inte ens tåla en boks pappers skrift text i början inom Bibeln eller om det var Mormons bok - ännu ett testamente om Jesus Kristus. Innan man kunde skriva ner detta 2020-03-07 för att någonting i min hjärna malde på tills tvingade mig.

2021-09-06 överansträngd i högra biceps armen. Så till den grad att jag inte kunde skriva mer. Nä nu måste den få vila en bra stund tills jag kan skriva lite gran igen. Nära helt återställd hoppas jag på 2021-09-09. Mins inte när den blev helt återställd. Processen ont i ögonen återgång pågår sedan 2022-11-någonting. Där jag allt oftare måste stänga webbläsaren efter att ha loggat ut något. Svart bakgrund hjälps inte längre inom att titta på skärmen med svart bakgrund och vit text.

2023-07-någonting började bakens Svanskota göra ont inom att sitta för länge på en IKEA kontorsstol som är mycket bekväm i början. Så där för på tvingande pauser från datorn. Där antingen promenader eller ligga till sängs på sidan för att vila upp bakens svanskotan i minst 2 timmar.

2024-01-01 gick första hypofys locket sönder igen och jag bad till min Himmelske Fader att få leva mycket längre inom: Jesu Krist namn och Himmelske Fadern namn, Amen! Måste nu leva med hjärnan inom 1^660.000.000 Hz tills det Övre locket äro lagat i ungefär 2 veckors tid. Vill helst vila med dess hastighet i 3 veckor.

Jag skriver, editerar efter behov.