Admin! snälla berätta hur du klarar hålla matutgifterna så låga!

Mer
3 år 3 dagar sedan #1332121 av Admin1
Linsröra i tomatsås + spagetti
www.viska.se/kunena/matrecept/74-linsrora-i-tomatsas#239
Vegetarisk pölsa
www.viska.se/kunena/matrecept/140-vegetarisk-polsa#588
Broccoli med spagetti.
Hacka broccoli i små bitar koka i 5 min.
Smält 50 g smör häll i 2 msk riven ost.
Häll i kokt spagetti rör om.
Sedan i med broccolin och rör om.
Krydda med svartpeppar.
Mer
3 år 3 dagar sedan #1332134 av Geta
Frysta grönsker är billigare än färska. De kan till och med vara bättre.
Mer
3 år 3 dagar sedan #1332136 av krokus
Tequila,

Tack för tipset om salt i raspolja! Jag ändrar mig, raspolja är nummer två, inte fast margarin! 
Mer
3 år 3 dagar sedan #1332145 av Nissegossen

Cosmos skrev: Just nu stekar jag också i  flytande smör och rapsolja. Kostar inte så mycket och stekytan blir fin. Annars brukar jag steka i ICA:s Mat- och bakmargarin som är väldigt billigt, lite drygt 10 kr för 50 g.
 

50 g?

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Mer
3 år 3 dagar sedan #1332168 av Klanggedin
Jag tog vara på alla kvitton som jag fått från matuvaruaffären och kollade vart alla mina kostnader gick! Det är smart om man har orken till det..