- Inlägg: 60726
- Du är här:
- Hem
- Forum
- Viska
- Kroppsliga sjukdomar
- Jag har så ont i ryggen
Julgodis du gör själv
4 år 4 månader sedan #1206996
av Geta
Svar från Geta i ämnet Julgodis du gör själv
Pepparkakskryddor kan man ha, när man bakar mjuk pepparkaka.
4 år 4 månader sedan #1207045
av Clean
Svar från Clean i ämnet Julgodis du gör själv
Bakade en kladdkaka till min mottagning! Dom blev glada. Det är en skön känsla att bara av en sån lite gest framkalla må bra hormoner!
4 år 4 månader sedan #1207058
av memphis
Svar från memphis i ämnet Julgodis du gör själv
Jag brukar göra kola på
Socker
Grädde
Sirap
Smör.
Lika delar av allt utom smöret. Smöret improviserar jag.
Socker
Grädde
Sirap
Smör.
Lika delar av allt utom smöret. Smöret improviserar jag.
- Nissegossen
- Författare till inlägg
- Offline
- Jubelhedersmedlem
- Gubben
Less
Mer
- Inlägg: 50447
4 år 4 månader sedan #1207115
av Nissegossen
Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Svar från Nissegossen i ämnet Julgodis du gör själv
Peppar kakor och tub ädelost är en klassisk sak det är gott till kaffet
Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
- Nissegossen
- Författare till inlägg
- Offline
- Jubelhedersmedlem
- Gubben
Less
Mer
- Inlägg: 50447
4 år 4 månader sedan - 4 år 4 månader sedan #1207120
av Nissegossen
Göra kulprovet har man ingen tid med det skall vara 124-125 grader klä en liten form 20X30 med bakplåtspapper det blir smidig om du först tar bakplåtspapperet under kran på med vatten då blir hur fogligt som helst. Efter att ha hällt upp smeten direkt under kran, med kraftiga tag med diskborsten får du bort allt i botten om inte ett styvt jobb med kastrullen du börjar hata det om det bränt fast i botten. Viktigt med temperaturen ta hellre vid 124 grader än 125 det går snabbt då
När det börjat stelna det skall inte flyta igen då tar man en kniv och drar upp ett rutnät med kniven det är portionsbitarna. lägg smörgås papper runt kolan lätt att ta loss och äta mums
Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Svar från Nissegossen i ämnet Julgodis du gör själv
memphis skrev: Jag brukar göra kola på
Socker
Grädde
Sirap
Smör.
Lika delar av allt utom smöret. Smöret improviserar jag.
Göra kulprovet har man ingen tid med det skall vara 124-125 grader klä en liten form 20X30 med bakplåtspapper det blir smidig om du först tar bakplåtspapperet under kran på med vatten då blir hur fogligt som helst. Efter att ha hällt upp smeten direkt under kran, med kraftiga tag med diskborsten får du bort allt i botten om inte ett styvt jobb med kastrullen du börjar hata det om det bränt fast i botten. Viktigt med temperaturen ta hellre vid 124 grader än 125 det går snabbt då
När det börjat stelna det skall inte flyta igen då tar man en kniv och drar upp ett rutnät med kniven det är portionsbitarna. lägg smörgås papper runt kolan lätt att ta loss och äta mums
Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum
Last edit: 4 år 4 månader sedan by Nissegossen.