Piffa till Grandiosa micropizza?

Mer
4 år 3 veckor sedan #1242089 av Richard
Jag tror jag får nöja mig med 2-3 st Grandiosa micropizza ikväll...

Men jag tror jag kostar på mig lite mer tid o värmer de i riktig ugn istället för 3 min i micron. 10 min i 200 °C, det är väl godare? Har inget minne att jag testat just dom pizzorna i vanlig ugn.

Sen har jag blåmögelost (Castello hamburgerskivor) o krossad ananas på burk. Min favorit pizzeria-pizza är med just ananas, gorgonzola samt oxfilé. Så det blir väl inte helt fel? Eller vad tror ni?
Mer
4 år 3 veckor sedan #1242094 av Fantasio
Ibland tror jag att folk försöker spela matsnobbar. Det blir så mycket godare i ugn (eller stekpanna om det är pyttipanna) bara för att det är omständligare. Jag säger inte att du är en matsnobb, Richard. Kör dem i ugnen och återkom med rapport.
Mer
4 år 3 veckor sedan #1242095 av Geta
Jag har ställt min microugn i källarförrådet. Hade inte plats. Jag använder ugnen till allt.
Mer
4 år 3 veckor sedan #1242111 av Clean
Gorgonzola och vitlök är gott på pizza!
Mer
4 år 3 veckor sedan #1242153 av wasp
Skulle inte överleva utan micron! Värmer nästan all mat där!
Mer
4 år 3 veckor sedan #1242191 av Nissegossen
Det blir käk nu, magen skriker mat nu, det blirfläskytterfilé

Finns numera här viska.richardhandl.com/index.php Viska 3.1 om schizofreni forum