Finns det någon bra simulation av röster t ex i Youtube?

Mer
12 år 9 månader sedan #410196 av aspie
Har ni hittat någon bra simulation av röster i nätet? Det fanns ett videoklipp i Youtube men det var rätt skrikig, kan det vara så där hemskt?
Mer
12 år 9 månader sedan #410204 av MsTibbs
På "Second life" finns en värld som heter "Virtual hallucinations". Där finns ljud- och synhallucinationer som man kan sätta på och stänga av olika och prova.
Mer
12 år 9 månader sedan #410206 av zoegas

aspie skrev: Har ni hittat någon bra simulation av röster i nätet? Det fanns ett videoklipp i Youtube men det var rätt skrikig, kan det vara så där hemskt?


Värre. Rösterna jag hörde kom från släktingar/vänner. Inte så kul när man kom hem till morsan och trodde att hon hade telepatisk kraft.. Kunde gått hur illa som helst. Och det går inte riktigt säga att "ta på hörlurarna, det låter så här". Utan det är inte intryck från öronen, det kommer mer innifrån. Som audioabla tankar i polyfoni. Det är lite skillnaden som att se på film och vara med i en film.*rysa*

Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mer
12 år 9 månader sedan #410207 av MsTibbs

MsTibbs skrev: På "Second life" finns en värld som heter "Virtual hallucinations". Där finns ljud- och synhallucinationer som man kan sätta på och stänga av olika och prova.


Hittade den på youtube (men på second life kan kan klicka själv):

Mer
12 år 9 månader sedan #410209 av MsTibbs
Reportage där det är en schizofrenisimulator också bra:

Mer
12 år 9 månader sedan #410210 av MsTibbs