Stress ger försämring

Mer
18 år 1 månad sedan #34076 av Isa-Alise
Mer
18 år 1 månad sedan #34079 av Jeff
Svar från Jeff i ämnet Stress ger försämring
Isa-Alise

Stress är mycket påfrestande och negativt, likaså ångest och oro. Man får ångest när man tänker fel. Livet är jobbigt ibland och det är det nog för alla mer eller mindre. Fokusera på något som får din magi att blomma upp lite, för att magin finns inom oss alla men det är svårt ibland att träffa den spiken.
Mer
18 år 1 månad sedan #34080 av Sofie
Svar från Sofie i ämnet Stress ger försämring
Tråkigt att höra att du har det stressigt och jobbigt runt omkring dig. Familjekris? Hoppas du får det lugn du behöver. Tänk på att vila så mycket som möjligt och låt andra hjälpa dig nu när du behöver.
[color=red:1g1mnpcw]Var rädd om dig, Isa-Alise.[/color:1g1mnpcw]
*kramar*
/Sofie
Mer
18 år 1 månad sedan #34085 av Anki
Svar från Anki i ämnet Stress ger försämring
Isa-Alise, vad är det som trycker dig? Ngt du vill tala om? Var rädd om dig!
Kram Anki
Mer
18 år 1 månad sedan #34090 av Isa-Alise
Svar från Isa-Alise i ämnet Stress ger försämring
-
Mer
18 år 1 månad sedan #34098 av Sofie
Svar från Sofie i ämnet Stress ger försämring
Isa-Alise,
Även om du har haft det trassligt och din dotter behöver sin tonårsrevolt, och även om du är orolig för vad som ska hända henne... Så tror jag att det du känner är samma sorts känslor som de flesta mammor har. Det är alltid svårt att se barnen växa upp och finna sig en väg genom livet. Hon förblir ändå alltid din dotter. Försök låta henne pröva vingarna även om hon skulle crasha någon gång. Det viktiga är att lära sig att resa sig upp från varje fall. Tror att du har gjort allt du har kunnat för din dotter och att du är en underbar mamma. Det finns ingen anledning att ångra att du var sjuk när hon växte upp, du kunde inte rå för det. Allting har sin tid. Försök förlåt dig själv.

*kramar*

/Sofie