Varför är alla svar hos psykiatrin medicin?

Mer
6 år 3 veckor sedan #1039560 av Carmen Al Kebab
Är du paranoid? Här har du medicin
Fortfarande paranoid? Höj ännu mer
Fortfarande paranoid? Höj till max dos

Alltså varför kan de aldrig prata om saken, ALLTID ligger svaret i medicin.

Det är som när en journalist ska fråga Jimmie Åkesson om problemen i samhället, då ligger nästan alla svaren i invandringen... Så jävla trött på psykiatrin inkompetens... Satsa mer på psykologer istället.................
Mer
6 år 3 veckor sedan #1039581 av Geta
Jag fick gå 8 år i psykoterapi hos en psykiater.
Mer
6 år 3 veckor sedan - 6 år 3 veckor sedan #1039582 av zoegas
För det går inte att resonera med dig, så anti som du är. Som detta med medecinen, de har pysslat med detta i snart 100 år, men du med noll erfarenhet tror att du vet bättre. Om du gått till en vanlig läkare och fått antibiotika, hade du diskuterat dosen då? Neuroleptika är alltid en avvägning mellan biverkningar och effekt. Och du behöver mer!

Psykologer säger du, men vad hjälper det mot? Det är dessutom mycket dyrare och du som klient har knappt sjukdomsinsikt och då är KBT och liknande meningslöst.

Åk hem, Packa och lämna planeten!

(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Last edit: 6 år 3 veckor sedan by zoegas.
Mer
6 år 3 veckor sedan #1039662 av Amandara
Mediciner kan vara jättebra om man får rätt.
Mer
6 år 3 veckor sedan #1039709 av Klanggedin
För mediciner!
Mer
6 år 3 veckor sedan #1039714 av IngeF
Mot tunge sinnslidelser er medisin mye bedre enn tomt psykologprat. Endelig er også KBT i ferd med å bli avslørt. Deres illusoriske visuell-analoge skalaer gir et skinn av kvantifiserbarhet, men er i bunn og grunn verdiløst. Talk is cheap, heter det. Psykologprat er i sannhet ekstremt overpriset. Om psykiatrien har et problem, så er det vektleggingen av kliinisk psykologi innen diagnostikken. Det er med andre ord for mye psykologi i psykiatri som er problemet, ikke omvendt.