Med en statlig kommission och en internationell expertpanel kan den skånska psykiatrin komma på rätt köl igen. Det hoppas Schizofreniföreningen i Skåne.

Läs mer i Dagens Medicin.

Kommentar  
dom skaran med de konservativa lite luddiga som går som halta pingviner o är mån om deras avstånd å integritet med tunga vass som en väl begagnad synål... Ska de sen ha översyn över ngt de själva skapat... Alltså det där förrådliga hunsandet men den ene å väl den andra. Och om Nu två så anklaga den tredje så allt blir rättvist. Detta sadistiska system som dom så privilegiet myntat skall man sen byta trikåer å förfina sig själv. På det lösmynta sättet. Och stifta en annorlunda bekantskap som är lite mer förmånlig förlåtande. Men de är ändå inne i systemet där de vill va....
Så med andra ord de är back in business
skoningslösa.

:lol:
Jag skulle vilja att det fanns en statlig psykiatrichef i Sverige. När ett landsting eller Region får stora problem, då skickas denna psykiatrichef dit och chefar där tills problemen är lösta. Sedan får en annan chef ta över när det fungerar. Det är viktigt att komma ihåg att den svenska schizofrenivården rankas till de bästa i världen, så vi kan lösa sådana här problem själva. Misslyckas alla så får väl jag hoppa in och ställa saker tillrätta.