Som en del av Funktionsrätts Sveriges valarbete så har en debattartikel i DN publicerats kring bristerna i skolan för personer med funktionsnedsättning.

RSMH tillsammans med tio andra intresseorganisationer skriver under för de brister och förslag på åtgärder som bör tas fram.

Läs mer hos RSMH.

Unga RSMH-medlemmar tycker till om stödet i skolan.

Läs mer hos RSMH.

Kommentar  
Ikväll lyssnade jag på ett program om ätstörningar i P1. Personer med ätstörningar är också rädda för förändringar. De vill inte bli friska. De tror att de inte förtjänar att bli friska, för de har inte varit tillräckligt sjuka.
De sjukaste kan inte göra något själv åt sin situation. Där det kan löna sig att satsa på är boendestödjare och gruppboendepersonal. De kanske kan få personerna lite friskare med råd och det har ju mer kontakt också än vad psykiatripersonalen har.
Ha,ha det stämmer att psykiatrin och patienterna är förändringsobenägna. Jag tror till och med att patienterna är rädda för förändring. Det är tryggast som det är. :lol:
Jag är nöjd med placeringen. Nu har vi snabbare sajt och https: så det borde förbättra rankingen på sikt. Sedan är det tyvärr så efter 20 års erfarenhet att det går varken att påverka psykiatrin eller patienterna. De lever sitt eget liv.
Trafiken från Google kan ju vara försumbar just pga av låga placeringar på Google?

Viska.se rankar inte på sökbegrepp som "schizofreni" på topp 100, trotts att det är ett utav huvudämnena för sajten. Själv uppfattar jag det som att viska är förhållandevis osynligt på nätet (i förhållande till texter och potential)

Inga intäkter men heller inga större utgifter. Pengar är ju inte allt, men däremot påverkanspotential i det ämne man intresserar sig för, kan vara av viss vikt.

Men är du nöjd, så är det ju bra för dig :-)
Ja, det är jag. Sajten har funnits i 21 år och nästan alla hittar hit utan Google. Tror att Google-trafiken är försumbar. Trafiken ger heller inga inkomster.
Är Admin1 nöjd med Viskas synlighet på nätet/google?
Är genomslaget tillfredställande?
Jag kastade datorn för länge sedan. Men som jag sade vissa nyheter finns kvar på sajten, men de som är helt inaktuella är raderade.
https://web.archive.org/web/20020206194124fw_/http://hem.passagen.se/sir.nil/?noframe
internet archive ser inte ut att ha sparat några bilder från det tidiga Viska på
passagen, vad har du själv sparat? Finns det någon kvar på Pentium 200MMXén?
Idag skulle jag säga den bästa psykiatern är Dr Tid. De med schizofreni förbättras med åren och vid 40-60 år mår minst 60 % hyfsat och blir sällan inlagda.