schizoaffektiv

Efter att i flera perioder av psykisk sjukdom ha blivit bältad, fastspänd med läderremmar när vårdpersonalen inte kan hantera henne, så har Anneli Jäderholm flytt Göteborg för Falköping, för att slippa upplevelsen igen.

Läs mer hos Sveriges Radio. Tack Geta för tipset!

Kommentarer   
Admin1
#3 Admin1 2014-05-08 13:00
Det kanske blir bättre för henne när de börjar med inhalation med Adasuve på akuten. Kanske kan en del bli så nedlugnade så de kan åka hem efter några timmar. Effekten kommer ju efter 10 minuter bara.

Mot aggression är annars Zyprexa bättre. Kanske inhalation av Zyprexa borde testas också för det borde ganska enkelt gå att göra inhalationsvätska av Zyprexa.
Geta
#2 Geta 2014-05-07 15:00
Hon borde vara känd i psykiatrikretsar, då hon är mycket ute och föreläser. De trodde inte på henne utan antog att hon hade storhetsvansinne.
Admin1
#1 Admin1 2014-05-07 14:58
Hon har schizoaffektiv och då kan man bli väldigt stökig under psykoserna och t.ex vända upp och ner på en avdelning samt skrämma medpatienter står det i Cullbergs bok Psykoser.

Men konstigt att hon fick telefonförbud för man har rätt till telefon och internet som inlagd. Besöksförbudet låter också märkligt och regelvidrigt.

Du har inte rätt att posta kommentarer