Scientologi

Håkan Järvå var med i sekten i 14 år innan han lämnade den, nu hjälper han andra avhoppare.

Scientolog kyrkan är väldigt negativ till psykiatrin och användningen av antipykotika och ECT i synnerhet, men även annan medicinering, som t.ex mot ADHD.

Se video hos Aftonbladet.

Kommentar  
Såg Veckans brott på TV med Leif GW, som hade rådet hata slumpen vad gäller brott. Han menade att 4 gånger mer än normalt var tillräckligt att väcka stora misstankar. Att Scientologerna försökt stoppa Viska idag var 2000 gånger mer än slumpen. Ser mörkt ut för scientologerna. Hoppas de slutar reta Viska. Idag kallar omvärlden dem för rövhål, men retar de Viska kommer de själva att kalla sig rövhål till slut. :-)
Ja, att det är slumpen är 1/2000, väldigt liten möjlighet.
Det kan vara ett osannolikt sammanträffande, ungefär som att vinna på lotto. Tror inte att scientologerna bryr sig så mycket om Viska.
Eftersom sajten aldrig blivit suspenderad på 12 år, så är det konstigt att de sker just när en negativ nyhet om scientologerna är på första sidan. Ganska naturligt att se ett samband vid en så ovanlig händelse. Är det slumpmässigt är det en chans på 2000 ungefär, så det är 2000 gånger säkrare att det är ett samband än att det är slumpen.
Hur kan en medlem känna till det?
Fick PM från en medlem om att denna nyhet om Scientologerna var orsaken till att sajten blev felaktigt suspenderad idag av webbhotellet i några timmar pga spamposter och spamming, vilket inte förekommit på sajten på många år.

Jag kanske får börja läsa på om DDOS-attacker om det fortsätter he he :lol:
Vi har ju en dagledig armé med 2800 uppkopplade datorer.
Det underliga med Scientologin är att de har polis och underrättelseverksamhet, vilket inte Svenska Kyrkan har. De har också fällts för bedrägeri i Frankrike mot två medlemmar:

http://www.fri-sverige.se/sida294.htm
Det som är lite coolt är att scientologin är en religion och sådana är alltid intressanta.
Grundaren till Scientologkyrkan blev visst nekad gratis psykiatrisk vård via Veteran Administration (krigsveteraner). Därför sägs det att Scientologerna är negativa till psykiatrin.
Det finns något som är tilltalande med scientologin så jag kan förstå att många fastnar där.