Välkommen till uppgraderade Viska med nytt utseende.

Det gamla utseendet fungerar inte med Joomla 2.5. Så byte var nödvändigt. Som du ser är det en del nyheter. Tyvärr fungerar inte inloggningen till forumet för alla än, men det kommer snart att fungera. Kommer inte att bli som forumet på Schizophrenia.com, som var nere i ett år.

Ny hemknapp. Under Sök till vänster står Du är här: Hem. När man byter sida så är det viktigt att veta att Hem där, är den bästa Hemknappen. Hem-fliken upp till är inte riktigt samma sak utan lite annorlunda och går till Hem som tillhör horisontella menyn.

Senaste forumpostningar är annorlunda än tidigare och den gamla tabellen finns inte för Joomla 2.5, men jag skall försöka senare att att konvertera den till Joomla 2.5. Den nya har fördelen att gäster ser inte postningarna i Endast för medlemmar utan bara vanliga postningar, vilket gör att de slipper få meddelandet logga in, när de klickar på en medlemstråd.

Följande fungerar inte riktigt ännu:

Chatten. Det går ännu inte att se om någon finns i chatten. Men jag skall försöka att göra ett program som visar detta.

Galleriet. Det går inte att ladda upp bilder där. Men detta galleri skall senare bytas mot ett annat.

Mobilanpassning av forumet fungerar, men inte mobilanpassningen av första sidan. Men kommer snart.

Observera, att du nu på Viska kan läsa i forumen på Bipolarna, Aspergerforum och Schizophrenia.com utan att behöva lämna sajten. Bra att ta tillhands om det är lite postningar på Viska. Du kan på samma sätt läsa om schizofreni i Wikipedia utan att behöva lämna Viska. Detta finns i menyn under Om schizofreni, när du klickar på det.

Det som är helt nytt på sajten nu är chatten, eftersom den gamla chatten fanns inte för Joomla 2.5.

Antagligen är någon inställning fel och behöver justeras, men det skall inte vara några problem.

 

Kommentarer   
boe
#1 boe 2013-09-21 01:59
Skickligt gjort Admin1./boe

Du har inte rätt att posta kommentarer