On Being Schizophrenic

Jeannie Kramer har kommit ut med en gripande och stark självbiografi On Being Schizophrenic, som vill ge personer med schizofreni en känsla av identitet och människovärde.

Hon berättar i boken om sin sjukdom och återhämtning.

Läs mer hos PRWeb.

Boken finns för 127 kr på Adlibris.se.

Kommentar  
Kvinnor med schizofreni har bättre funktionsförmåga än män. Jag har för mig att positiva symptomen vid psykos är värre. Gissar också att kvinnor blir mer bältade än män på grund av bättre funktionsförmåga = bättre förmåga att vara stökig. Kvinnor med schizoaffektiv kan nog vara stökigast. De har bättre funktionsförmåga än de med schizofreni.
Det finns väl inget inget önskemål att kvinnor med schizofreni ska reproducera sig.
Kvinnor med schizofreni har ett högre värde än män med schizofreni vilket beror på att de har möjlighet till reproduktion. En man med schizofreni är enligt psykiatrin och samhället kasserad.
Den mest meriterade som skrivit om schizofreni och som har schizofreni själv är Ann Olsen, som kom med boken Illuminating schizophrenia. Hon är doktor i psykologi. Det intressantaste i boken var när hon berättade om sitt eget liv. Jag blev besviken på boken för jag trodde det var en självhjälpsbok, men det var bara ett par sidor med självhjälp.